Dansktalande support till Nordic Infucare

Stockholms län Tillsvidare 2024-03-01

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Pratar du danska, är en teknisk servicestjärna och söker efter möjligheten att få jobba på ett företag som gör skillnad på riktigt? Well, it´s your lucky day!

Nordic Infucare växer så det knakar, därför söker vi nu efter en dansk- och svensktalande teknisk supportmedarbetare till deras huvudkontor i Alvik, Bromma! Nordic Infucare är ett nordiskt företag som tillhandahåller medicinteknisk utrustning, läkemedel och tjänster. Deras målsättning är att höja livskvaliteten för patienter som lider av kroniska sjukdomar genom att tillhandahålla innovativ behandling i hemmet. Här blir du en del av ett företag som brinner för vad de gör.

Om rollen som teknisk supportmedarbetare

Din primära arbetsuppgift som teknisk supportmedarbetare är att supportera användare, vårdpersonal och samarbetspartner på den danska marknaden. Du kommer även att stötta säljteamet med tekniska supportfrågor och ansvara för att ta hand om inkommande reklamationer.
Du kommer jobba med support av avancerad utrustning och i många olika system, och därför är det mycket viktigt att du har goda tekniska kunskaper och lätt för att sätta dig in i nya system.

Dina arbetsuppgifter

 • Supportera användare och samarbetspartners gällande den medicintekniska utrustningen
 • Ansvara för reklamationsflödet
 • Orderhantering kan förekomma

Teamet

Här välkomnas du in i ett härligt och professionellt team som värderar teamwork och bra sammanhållning. Ditt team består av ca. 20 kollegor, där du tillsammans med två andra jobbar mot den danska marknaden.

Dina kvalifikationer

 • Flytande i danska, både tal och skrift
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift
 • Mycket god systemvana
 • Erfarenhet av att jobba i kundtjänst är meriterande
 • Tidigare arbetat inom vården eller medtech-branschen är meriterande

Vem vi tror att du är

För att trivas och göra succé i rollen som teknisk supportmedarbetare tror vi att du är en strukturerad och noggrann person. Du är professionell och driven i ditt arbete, och ser alltid till att göra det lilla extra för att prestera så bra som möjligt!

Dina inkommande supportärenden kommer vara väldigt varierande, och det krävs därför att du är en lyhörd och lösningsorienterad person som strävar efter att ge professionell support i alla lägen. Vidare tror vi att du är en pedagogisk och kommunikativ person som är duktig på att läsa av andra människor och situationer, samt trivs i samarbete med kollegor och samarbetspartners.

Uppdragets omfattning

 • Tjänsten är på heltid och dina arbetstider är 8–17, mån-fre.
 • Du kommer utgå från kontoret i Alvik, Bromma. För den som vill finns möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar i veckan.
 • Är du bosatt i Danmark har du också möjlighet att jobba från den danska filialen på kontoret i Roskilde, Danmark.

Låter denna spännande tjänst som något för dig? Vi hoppas det! Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om Nordic Infucare

Nordic Infucare grundades i Stockholm 2004 med målet att erbjuda specialiserad behandling i hemmiljö för patienter som lider av kroniska sjukdomar. Under årens lopp har Nordic Infucare byggt upp en omfattande kompetens och marknadsnärvaro inom områdena diabetes, kardiologi och pulmonologi, neurologi och immunologi. Inom alla dessa områden tillhandahåller Nordic Infucare läkemedel och/eller medicinteknisk utrustning och har utvecklat ett strukturerat stöd för patienter och vårdpersonal.
Visionen är att bidra till ett ökat oberoende och förbättrad livskvalitet för patienter som lider av kroniska sjukdomar genom att tillhandahålla innovativa lösningar inom medicinteknik och läkemedel, samt att stödja sjukvården och de patienter som vårdas i hemmiljö.

The Place – Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: dansk, danska, dansktalande, teknik, support, kundservice, reklamationer, orderhantering, administration

Logo

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag