Ekonomiadministratör till Sundbyberg

Stockholms län Visstid 2024-06-27 | 10 dagar kvar

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Nu söker vi en ekonomiadministratör till vårt kundföretag i Sundbyberg!

I rollen som ekonomiadministratör kan du förvänta dig en varierad arbetsdag där du kommer stötta ett antal chefer med ekonomiadministrativa uppgifter. Du kommer att arbeta tvärsöver olika enheter och avdelningar, vilket ger dig en bred insikt och ett dynamiskt arbetsklimat.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid under minst 2 år. Du anställs av oss på The Place och arbetar som konsult hos vårt kundföretag med möjlighet att arbeta på distans 1-2 dagar per vecka. Önskad start är den 1 oktober 2024 och uppdraget pågår till den 30 september 2026.

Om rollen

Som ekonomiadministratör kommer du att självständigt, och med stort eget ansvar, arbeta tillsammans med avdelningens, sektionens och enheternas chefer för att avlasta dem i deras dagliga arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • Fakturahantering
  • Resebokningar
  • Dokumentation, uppföljning och rapportering av enheternas verksamhet
  • Beställningar av olika slag
  • Samordning av frågor för avdelningen vid behov, t.ex. sammanställningar

Vem tror vi att du är

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har följande bakgrund:

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller 3 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi/administration
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom hantering och kontering av inkommande leverantörsfakturor och andra ekonomiadministrativa uppgifter
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av ekonomisystemet UBW/Agresso
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med MS Office program som Excel, Word, Powerpoint och Outlook

Har du tidigare erfarenhet av arbetat i offentlig verksamhet är detta meriterande.

Vi ser gärna att du är ansvarstagande och självständig i ditt arbete. Du har förmågan att ta egna initiativ och ser vad som behöver göras för att lösa arbetsuppgifter. Vidare är du strukturerad, flexibel och anpassningsbar samt har en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter.

Vart kommer du jobba?

Vårt kundföretag är en myndighet med placering i Sundbyberg. På kontoren i Sverige arbetar drygt 700 medarbetare och de flesta sitter på huvudkontoret i Sundbyberg, men de har även kontor i Sundsvall, Göteborg och Sollefteå.

För denna roll krävs utdrag ut belastningsregistret, slutkandidaten kommer att genomgå bakgrundskontroll och säkerhetsprövning.

The Place – Where happy work happens.

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

Sök tjänsten

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag