Ekonomiassistent inom kundreskontra sökes!

Stockholms län Visstid 2023-05-25

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Brinner du lite extra för just kundreskontra och har erfarenhet inom inkasso? Vill du dessutom ta klivet in på ett stort internationellt företag? Då har vi det perfekta uppdraget!

Vi söker nu en ekonomiassistent med fokus på kundreskontra och inkassohantering till vår stora kund inom IT-infrastruktur med huvudkontor i Kista. Här får du möjlighet att arbeta i en stimulerande företagskultur där det är högt i tak och där verksamheten genomsyras av öppenhet, delaktighet och förankring. I denna roll kommer du att vara en del av funktionen Ekonomi med runt 30 medarbetare och vara en del av teamet som ansvarar för kundreskontra.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående fram tills årsskiftet 2023/2024 med goda chanser till förlängning eller anställning direkt hos företaget.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent med fokus på kundreskontra kommer du bland annat ansvara för dessa arbetsuppgifter:

 • Löpande arbetsuppgifter såsom mailsupport, telefon
 • Service till interna och externa kunder
 • Göra bedömning av stoppad order pga förfallna fakturor
 • Utredning av oplacerade inbetalningar
 • Inkassohantering
 • Bokslutsarbete 

Dina erfarenheter

För att passa och göra succé i rollen som ekonomiassistent tror vi att du har:

 • Gymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi
 • Några års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet av inkassohantering och samarbete med Inkassobolag.
 • God systemvana
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Vem vi tror att du är

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent tror vi att du är strukturerad och ansvarsfull. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt samt sätter upp och håller deadlines. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och väl medveten om och mån om att leva upp till mål och kvalitetsstandard. Andra egenskaper som uppskattas är att du är stresstålig, lugn, stabil och kontrollerad i hektiska situationer. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och gillar att ha kul på jobbet!

Tjänsten

Placering: Kista – kombinerat hemarbete med kontorsarbete
Omfattning: 8-17:00
Uppdragsperiod: Omgående tom 31 december 2023
Startdatum: Omgående

Låter detta som något som kan passa dig? Perfekt! Sök rollen redan idag!

Om företaget

Vår kund är en större och ledande leverantör inom IT-infrastruktur. Koncernen finns representerade i sju länder. I Sverige har bolaget ca. 2300 anställda på ett trettiotal orter. Du kommer att sitta på deras huvudkontor i trevliga lokaler i Kista nära till kommunikationer och butiker.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

The Place

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag