Ekonomiassistent till Felestadgruppen

Skåne län Visstid 2023-07-10

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Är du Felestadgruppens nya stjärna inom Kundreskontra? Är du prestigelös, plikttrogen och serviceminded? Sök då denna roll som ekonomiassistent till Felestadgruppen i Löddeköpinge!

Tjänsten

Till vår kund Felestadgruppen i Löddeköpinge söker vi nu en positiv och prestigelös ekonomiassistent inom kundreskontra för ett konsultuppdrag på ett år. Företaget ligger i framkant inom profilbranschen och arbetar med profilkläder, gåvor, profilprodukter och expomaterial. Felestadgruppen består av Felestad Trading och Påhlsons Daylight och du kommer att ansvara för kundreskontran för båda bolagen. I rollen som ekonomiassistent kommer du att tillhöra ett härligt gäng på ekonomiavdelningen på tre personer och tillsammans arbeta för att redovisning och ekonomiarbetet håller god kvalité. I arbetsuppgifterna ingår påminnelsehantering, fakturering, kreditering och att vara behjälplig i bokslutsarbete och med övrig administration och arbetsuppgifter som kan dyka upp. Som ekonomiassistent har du även en tät kontakt med kollegor i både Löddeköpinge, Bromma, Nyköping och Katrineholm då företaget har kontor på flera platser i landet. Du kommer att rapportera till ekonomiansvarig. Företaget arbetar i Excel och affärssystemet Visma administration.

Detta är ett konsultuppdrag på 1 år med start i mitten av augusti. Du kommer att vara anställd av oss på The Place men arbeta ute hos kundföretaget. För rätt person kan det även finnas möjlighet för utveckling på sikt. Kontoret ligger i Löddeköpinge. Uppdraget är på heltid 40tim/v.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent hos Felstadgruppen kommer du att ansvara för:

 • Koncernens kundreskontra
 • Fakturering
 • Inbetalningar
 • Påminnelsehantering
 • Vara behjälplig i bokslutsarbete

Kvalifikationer

För att lyckas och göra succé på detta uppdrag tror vi att du har:

 • Relevant utbildning inom ekonomi
 • 1-2 års erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter
 • Erfarenhet av kundreskontra
 • Goda datakunskaper i Officepaketet och Excel
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av löpande redovisning

Personligt

För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är noggrann, analytisk och flexibel som person samtidigt som du är serviceinriktad, nyfiken och vill utvecklas. Vidare är du prestigelös och ansvarstagande och är van att arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Självklart bidrar du även med god stämning till dina kollegor runt omkring dig. Det är även viktigt att du har en förståelse för ekonomi och vill vara med och bidra till företaget framåt.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid (40h/v)
Konsultuppdrag på 1 år
Placering: Löddeköpinge
Start: Augusti
Arbetstider: Kontorstider 8-17 med möjlighet till viss flexibilitet

Passar beskrivningen in på dig? Det hoppas vi så klart att den gör! Tveka i så fall inte att skicka in din ansökan. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företaget

Felestad Trading startades 1986 och är i dag ett av de ledande företagen i profilbranschen inom profil- och arbetskläder, gåvor, profilprodukter och expomaterial. Allt från välkända varumärken. Företaget tillhandahåller totallösningar från idé och formgivning till produktion, tryck, webbshopslösningar, lagerhållning och distribution.

2021 förvärvades Påhlsons Daylight och tillsammans är Felestadgruppen en stark aktör i branschen som har påbörjat en spännande tillväxtresa med stora ambitioner. Hos Felestadgruppen finns stora möjligheter att utvecklas och du kommer att vara en viktig del i företagets fortsatta resa!

Felestadsgruppen är ett team på totalt 50 professionella och glada medarbetare som drivs av passion, stort engagemang samt levererar service utöver det vanliga. Besök gärna vår hemsida: www.felestad.se

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: ekonomiassistent, kundreskontra, fakturering, ekonomiadministration, konsultuppdrag, The Place, Löddeköpinge, Felestadgruppen, Felestad Trading, Påhlsons Daylight

 

Logo

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag