Ekonomiassistent till Medley sökes!

Stockholms län Tillsvidare 2023-08-21

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Har du några års erfarenhet som ekonomiassistent och trivs i en roll där du har helhetsansvar för kund- och leverantörsreskontra?

Brinner du dessutom för träning och hälsa och vill inspirera andra till ett mer aktivt, friskare och gladare liv? Då har vi den perfekta arbetsplatsen åt dig!

Vår uppskattade kund Medley, Sveriges ledande aktör i bad- och friskvårdsbranschen söker nu efter sin nya ekonomistjärna. Här välkomnas du till en varm och härlig arbetsplats med högt i tak. Andra fördelar är 38,5 timmars arbetsvecka, fri träning på alla deras anläggningar, ett generöst friskvårdsbidrag och möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan.

Tjänsten är en till att börja med ett konsultuppdrag med start omgående med väldigt goda chanser till en tillsvidareanställning hos Medley. Rollen är placerad på Medleys huvudkontor på Dalagatan i centrala Stockholm. Under hösten flyttar Medley till helt nyrenoverade lokaler i samma hus.

Om rollen

Rollen som ekonomiassistent är bred där du självständigt kommer att ansvara för den löpande verksamheten med fokus på kund- och leverantörsreskontra. I rollen kommer du tillhöra ekonomiavdelningen bestående av en CFO samt en Redovisningsekonom.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Leverantörsreskontra
 • In och utbetalningar
 • Bankavstämningar för flertalet konton
 • Kundreskontra i flera system
 • Löpande uppföljning av efterbevakning av inkassoärenden
 • Löpande redovisning och avstämningar löpande och i samband med månads- och årsbokslut.
 • Löpande administration av bolagets tecknade kund- och leverantörsavtal
 • Delaktig i förbättringsprojekt

Vad vi tror att du har gjort tidigare

För att trivas och göra succé i rollen som ekonomiassistent hos Medley tror vi att du har en god förståelse för reskontra samt att du har tidigare erfarenhet från en liknade roll. Vidare ser vi att du trivs i en administrativ roll, är noggrann och kan ta dig an arbetsuppgifterna på ett självständigt sätt. Du är också resultatinriktad med ambition att alltid leverera god service med hög kvalitet. Du är medveten om vikten av struktur och har ett öga för detaljer. För att passa in i teamet och hos Medley är det också viktigt att du är en person som är omtänksam, ödmjuk och har lätt för att samarbeta med andra.

Följande bakgrund ser vi som lämplig:

 • Några års erfarenhet som ekonomiassistent eller inom liknade arbetsuppgifter
 • Gymnasieexamen med ekonomisk inriktning eller likvärdigt
 • Van att hantera stora datamängder
 • God förståelse för reskontra
 • Goda kunskaper i affärssystem, gärna Fortnox och fakturanhanteringssystemet Rillion One samt Excel

Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

Om Medley

Medley grundades 2001 med en idé om att omvandla traditionella simhallar i kommunal drift till moderna centra för idrott, rekreation och folkhälsa. Medley är idag Sveriges ledande aktör i bad- och friskvårdsbranschen. Fler än 20 bad- och friskvårdscenter fördelade på 18 kommuner drivs av Medley. I flertalet fall har vi verksamheten i anläggningar som ägs av kommuner, men Medley driver också verksamhet i egna lokaler. Medley vill inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi vurmar särskilt för att de som saknar tidigare träningserfarenhet ska få rätt start på sin träningsresa hos oss. Vi vill vara det självklara valet i Sverige för en aktiv fritid på land och vatten. Medley omsatte under 2022 drygt 400 MSEK. Antalet fast anställda är cirka 250. Med en växande organisation och bred verksamhet ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling hos Medley. Läs gärna mer på www.medley.se

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

Logo

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag