Ekonomiassistent till Upplands Väsby!

Stockholms län Visstid 2024-01-14

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Brinner du för arbetsuppgifter inom ekonomi och är tillgänglig omgående? Se hit!

Vi söker just nu efter en ekonomiassistent till en av våra kunder i Upplands Väsby. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter eller dig som har arbetat en tid som ekonomiassistent och tycker om administrativa arbetsuppgifter. I rollen kommer du att komma in och stötta ekonomiavdelningen med framför allt kundreskontra, reseräkningar och att scanna in fakturor och lägga in dem i deras system samt övriga arbetsuppgifter som behöver göras. Har man erfarenhet av leverantörsreskontra finns det även möjlighet att stötta upp med detta. På företaget händer det mycket och därför ställs det krav på att man är handelskraftig, kan ta egna initiativ, ser vad som behövs göras och att man inte är rädd för att fråga. Företagets koncernspråk är engelska.

Detta är ett konsultuppdrag på 3 månader med möjlighet till eventuell förlängning. Omfattningen är 100%. Arbetstider, kontorstider och med möjlighet att eventuellt arbeta på distans några dagar i veckan. Start i januari 2024, så du behöver därför vara tillgänglig omgående.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Kundreskontra
 • Reseräkningar
 • Scanna fakturor
 • Uppdatera information i systemet
 • Ekonomiadministration
 • Avstämningar

För att lyckas och trivas i rollen som ekonomiassistent hos vår kund tror vi att du är en person som är positiv, ansvarstagande och prestigelös. Du tycker om att arbeta med ekonomi i en miljö där man behöver ta egna initiativ, vara självgående och inte är rädd för att lyfta telefonen och söka information. Du känner dig trygg med denna typ av uppgifter så att du snabbt kan sätta dig in företagets rutiner och tillvägagångssätt. Du är anpassningsbar och har en god samarbetsförmåga.

Vidare söker vi dig som har

 • Något eller några års erfarenhet av en liknande roll
 • Gymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Goda systemkunskaper
 • Möjlighet att arbeta 100%

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök jobbet så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: ekonomiassistent, ekonomiadministration, reseräkningar, fakturor, Upplands Väsby, konsult, konsultuppdrag, The Place, deltid, heltid.

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag