Ekonomistudent sökes till Toyota Financial Services

Stockholms län Visstid 2024-02-28

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Nu söker vi en ekonomiassistent till Toyota Financial Services.

Är du i början av dina studier inom ekonomi på högskola eller universitet? Har du dessutom utrymme för att arbeta extra under terminen och utveckla dina kunskaper inom ekonomi? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig!

Vår kund Toyota Financial Services söker nu en ekonomistudent som vill arbeta extra någon/några dagar i veckan under terminen samt heltid under sommaren och på lov. Toyota Financial Services är ett finansbolag som arbetar med olika återförsäljare av Toyota och har cirka 1400 medarbetare runt om i världen och har sitt kontor i Rissne i Sundbyberg.

Om Rollen

Toyota söker en ekonomistudent som vill arbeta 1–2 dagar i veckan på deras ekonomiavdelning som består av ett glatt och välkomnade gäng på sex personer. Rollen passar dig som vill utvecklas i de löpande ekonomiuppgifterna, du kommer att få arbeta med kundreskontra samt stötta upp vid löpande redovisningsarbete och övrig ekonomiadministration.

Arbetet kommer att ske på plats på Toyotas kontor som ligger i Rissne, Sundbyberg med arbetstider mån-fre 8:30-17:00. Rollen som ekonomistudent på Toyota är flexibel där du tillsammans med teamleader kundreskontra kan lägga upp ditt schema utifrån behov samt dina studier där det finns möjlighet att både jobba hel- samt halvdagar.

Dina erfarenheter

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du:

  • Studerar en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller liknade och har minst 1,5 år kvar av dina studier
  • Har möjlighet att arbeta 1–2 dagar i veckan under terminen och stora delar av sommaren
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vem vi tror att du är

För att passa in som ekonomistudent hos Toyota så ser vi att du är en noggrann och ansvarstagande person som nu vill utveckla dina praktiska erfarenheter inom ekonomi. Vidare är du prestigelös och strukturerad i ditt arbetssätt och är inte rädd för att fråga när det är något som du inte förstår.

Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: student, studentjobb, deltid. 

 

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag