Extrajobba som kundservicemedarbetare hos SEOM!

Stockholms län Visstid 2024-03-10

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Brinner du för service, miljö- och hållbarhetsfrågor? Vill du ha extra meriter på ditt CV inför framtida yrkeskarriär? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!

Nu söker vi en student till vår innovativa och hållbarhetsmedvetna kund Sollentuna Energi & Miljö. Sollentuna Energi & Miljö AB, SEOM, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. På SEOM kommer du att arbeta extra som kundservicemedarbetare och hantera ärenden som kommer in via telefon, chatt eller mail och administrera dessa. Kunderna behöver din hjälp i frågor rörande el, fjärrvärme, fiber, vatten och avfall. Vid ordinarie personals semester kommer du också att få hjälpa till i växel och receptionen.

På SEOM hjälps man åt så efter din introduktion kommer du bli tilldelad en mentor som finns till hands för dig gällande företagets affärsområden, system samt övrig information kring dina arbetsuppgifter. Som bonus har du också ett härligt team som består av nio hjälpsamma kollegor!
Detta är det perfekta jobbet för dig som studerar och söker ett tryggt och långsiktigt extrajobb vid sidan av dina studier. Behovet hos SEOM är långsiktigt och vi ser gärna att du har minst två år kvar av din utbildning.

På jobbet kommer du bland annat att:

 • Ta emot inkommande samtal, mail och chatt
 • Administrera samtal och avtal
 • Arbeta aktivt med att skapa mervärde
 • Ha kul och få extra meriter på ditt CV inför framtida yrkeskarriär
 • Jobba med något meningsfullt och viktigt

Därför är du rätt för den här rollen

Som person är du ansvarstagande och flexibel. Du drivs av att utmana dig själv och att arbeta på ett proaktivt sätt för att ge kunden den bästa lösningen. Vidare tror vi att du är en öppen och organiserad person som motiveras av att leverera kundservice i toppklass.
Tillsammans i gruppen hjälps ni åt och ser till att arbetet flyter på. Ni arbetar tätt så det är viktigt att du är bra på att samspela med andra och tycker om att arbeta i team. Vi tror helt enkelt att du är en trevlig människa med en positiv inställning, som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntan. Har du dessutom ett brinnande intresse för miljö och hållbarhetsfrågor och tycker att det är viktigt så tror vi att du kommer att tycka tjänsten är lite extra kul.

För att trivas och göra succé i rollen som kundservicemedarbetare tror vi att du:

 • Studerar på universitet eller högskola och har minst två år kvar av dina studier
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
 • Gymnasieutbildning
 • Har erfarenhet av arbete inom service sedan tidigare
 • Erfarenhet av Officepaketet
 • Ha möjlighet att arbeta heltid under jul- och sommarlov

Det är meriterande om du:

 • Bor i eller i närheten av Sollentuna
 • Studerar eller har tidigare erfarenhet inom energi & miljö
 • Arbetat i en kundtjänst tidigare och har erfarenhet inom sälj
 • Erfarenhet av affärs-eller ärendehanteringssystem

Om Sollentuna Energi & Miljö

SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Med 108 anställda omsätter vi ca 700 mnkr. Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, tjänster via stadsnät, vatten och avfallshantering. Vi är Sollentunabornas eget energibolag och vår vision är ”Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart”. Läs gärna mer om företaget på www.seom.se

Lite mer fakta om tjänsten:

 • Konsultuppdrag på minst 2 år där du arbetar extra under terminerna och heltid under lov så som jul och sommar.
 • Arbetstiderna är vardagar 08:00-16:00, ibland kan det även vara halvdagar.
 • Önskad start är omgående
 • Du arbetar på SEOMS kontor på Knista gårds väg 12, Sollentuna

Intresserad av tjänsten?

Känner du dig träffad? Eller vet du någon som skulle passa perfekt för detta jobb? Skicka in din ansökan eller tipsa en vän redan i dag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

Sökord: kundservicemedarbetare, kundtjänst, kundservice, administration, avtal. avtalshantering, mervärde, miljö, hållbarhet, telefon, mail, chatt, sommarjobb, extrajobb, deltid, Sollentuna, 

Logo

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag