Finsktalande orderkoordinator till Senergia!

Stockholms län Tillsvidare 2024-07-30 | 4 dagar kvar

Logo

Är du redo att driva framtidens energilösningar? Läs mer och ansök då till Nordens ledande distributör inom solenergi!

Senergia etablerades 2018 och har snabbt blivit en framstående nordisk leverantör av solenergilösningar. De strävar alltid efter att ligga i framkant och erbjuder helhetslösningar inom solenergi, energilagring och elbilsladdning till Sveriges främsta installatörer. I takt med deras expansion söker nu Seneriga en finsktalande orderkoordinator till kontoret i Stockholm.

Om rollen

I denna dynamiska position kommer du att vara en del av Senergias Supply Chain team och spela en nyckelroll för att säkerställa och driva deras tillväxt och expansion i Finland. Ditt uppdrag kommer att bli att stärka Senergias position på den finska marknaden genom att proaktivt utveckla logistiken och hantera säljordrar tillsammans med dina kollegor. Du utgår från deras kontor på Norrtullsgatan i Stockholm med får även chansen att resa till Finland några dagar om året.

Arbetsuppgifter

I rollen som Finsktalande orderkoordinator kommer du att:

  • Supportera kunder via mejl och telefon gällande ordrar, reklamationer och dylikt.
  • Ha löpande dialog med det finska lagret och transportör gällande den dagliga verksamheten.
  • Utveckla, förbättra och effektivisera logistikflödet i Finland.
  • Allokera och omallokera material vid behov.
  • Proaktivt hantera förseningar och andra utmaningar.

Vem söker vi för tjänsten?

Vi söker dig som brinner för service, som är analytisk och vill driva förändringar! Vi tror att du kan se saker ur kundens perspektiv och alltid strävar efter en utmärkt kundupplevelse. Vidare är du lösningsorienterad, van att arbeta proaktivt och har en förmåga att se på flöden ur ett helikopterperspektiv. Vi ser gärna att du har arbetat med digitalisering tidigare. Du är en teamspelare som tar stort eget ansvar och bidra även med en positiv stämning till gruppen.

Vi ser även att du:

  • Är flytande i finska och svenska, i både tal och skrift.
  • Har något eller några års erfarenhet av kundtjänst och orderhantering.
  • Är duktig på att hantera data och har kunskaper i Excel och ERP-system.
  • Har mycket goda kunskaper i engelska.
  • Det är meriterande om du har en utbildning inom logistik eller kundservice.

Senergia erbjuder:

En möjlighet att vara en del av en snabbväxande och entreprenörsdriven organisation där du får chansen att verkligen göra skillnad. Du blir en del av ett engagerat team som värderar innovation och kvalitet, och där ditt arbete direkt bidrar till en mer hållbar framtid. Läs mer på www.senergia.se.

Tjänstens omfattning

Detta är en direktrekrytering där vi på The Place sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid på 40h/v med kontorstider 8–17 på vardagar. Du kommer att utgå från kontoret på Odenplan, Norrtullsgatan, i Stockholm, med möjlighet att ibland arbeta på distans. Start omgående.

Låter det spännande och något som skulle kunna passa dig? Skicka in din ansökan redan i dag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen då behovet är omgående. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mejl i och med GDPR. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Seneriga

Senergia grundades 2018 och har snabbt utvecklats till en ledande nordisk leverantör och kunskapshubb för solenergilösningar. Huvudkontoret ligger vid Odenplan i Stockholm och har lokal närvaro i våra nordiska länder, inklusive distribution, försäljning, utbildning teknisk support och kundsupport.

Vi strävar efter långsiktiga partnerskap och en win-win-relation med våra kunder, dvs professionella installatörer och med leverantörer. Vi arbetar enbart B2B.

Senergia har en affärsmässig inställning och söker möjligheter i allt vi gör och implementerar skalbara lösningar. Vi utmanar.

Senergia bidrar till kunskapen i branschen med vårt team av professionella och engagerade utbildare som håller kurser, seminarier, webinarier, skriver handböcker och certifierar.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Sökord: Orderkoordinator, orderplanerare, kundservice, Finsktalande, Senergia, The Place

Sök tjänsten

Logo

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag