Redovisningsansvarig till beauty-bolag

Stockholms län Tillsvidare 2023-08-13

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Är du redo att axla ansvaret för hela redovisningsprocessen och dessutom vill skapa ekonomisk magi och ge siffrorna en ny glans? Då har vi perfekta tjänsten för dig!

Vår kund som är ledande inom beauty söker nu efter en driven redovisningsansvarig till sitt kontor i Stockholm. Här välkomnas du till en innovativ organisation med snabba beslutsvägar, en kultur som präglas av glädje, högt i tak och en vilja att alltid förbättras och ligga steget före.

Detta är en heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja hos vår kund så snart som möjligt. Du blir under de första 6 månaderna anställd som konsult hos oss på The Place, med ambitionen att därefter gå över i anställning hos kunden.

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsansvarig kommer du att vara hjärtat i redovisningsverksamheten. Du ansvarar för årsbokslutsunderlag, månadsbokslut, avstämningar av konton och månadsrapportering. Du kommer att vara involverad i både operativt redovisningsarbete och förbättringsprocesser. Du kommer också att leverera korrekta siffror och beslutsunderlag till affärsenheter och chefer inom koncernen. Vidare kommer du att hantera momsavstämningar och valutaomvandling. Som en del av din roll kommer du också att leda och ansvara för en redovisningsassistent och rapportera direkt till CFO.

Därför är du rätt för den här rollen

Som person är noggrann, strukturerad och självständig i ditt arbete. Du värdesätter flexibilitet, engagemang och prestigelöshet högt och du uppmuntras av att ta egna initiativ för att förbättra och effektivisera dina ansvarsområden. Vidare trivs du med utmaningar och är en analytisk problemlösare. Dessutom har du ett genuint intresse för utvecklingsarbete.

Vidare har du:

  • Universitetsutbildning inom ekonomi
  • Några års erfarenhet av redovisning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Intresse för affärssystem och god systemvana
  • Om du har erfarenhet från ett produktsäljande bolag ser vi det som extra meriterande

Om kunden

Vi brinner för beauty och är en ledande leverantör i Norden. Våra tjänster och produkter genomsyras av kvalitet och säljs över flera delar av världen. Som arbetsgivare erbjuder vi flexibla arbetstider, med möjlighet till att jobba både från kontoret och hemifrån. Här blir du en del av ett härligt, glatt och ambitiöst gäng på ett globalt företag där det ständigt händer spännande saker. Vi är ett entreprenörsföretag med fokus på personlig utveckling och snabba beslutsvägar. Du kommer att omfattas av kollektivavtal, ha rätt till 30 dagars semester och friskvårdsbidrag. Dessutom kan du ta del av rabatter på våra produkter och tjänster!

Så, om du är redo att ta dig an rollen som Redovisningsansvarig och vara en del av vår kunds passionerade Finance team så väntar vi spänt på din ansökan.

Skicka in ditt CV och ett personligt brev som berättar varför du är rätt person för jobbet. Vi går igenom urval löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig och få möjligheten att lära känna dig bättre!

 

The Place

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag