HR-generalist till Stockholm

Stockholms län Visstid 2023-09-22

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vill du vara en viktig del av en dynamisk organisation där människor är i fokus? Drivs du av tanken på en varierande och självständig roll?

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående eller senast 4/9 tom. 31/1-2024 med chans till förlängning. Om du trivs i en flexibel arbetsmiljö som betonar personlig utveckling, ansvar och glädje, kan du vara den vi söker!

Skicka in din ansökan direkt, urval sker löpande!

Om tjänsten

Vi letar efter en HR Generalist som kommer att vara en nyckelperson i vår kunds verksamhet som verkar inom finansbranschen. Du kommer att spela en central roll inom alla deras HR-processer och utnyttja din kompetens inom områden som personalfrågor, administrativa uppgifter, arbetsrätt, kollektivavtal och löner. Du kommer att rapportera till HR Manager och tillsammans kommer ni att forma och förbättra HR-funktionen.

Dina arbetsuppgifter inkluderar

 • Ansvarig för löneadministration och samarbete med en externa löneleverantör
 • Administrativt arbete i HR-systemet Sympa
 • Genomförande och hantering av olika HR-processer, såsom introduktion av nya medarbetare, lönekartläggning, medarbetarundersökningar, rekrytering, och arbetsmiljöaktiviteter
 • Arbete med kollektivavtal, arbetsrätt och fackliga förhandlingar
 • Stöd till chefer och medarbetare gällande anställningsfrågor
 • Kontaktperson gentemot externa samarbetspartners

Vem tror vi att du är?

Vi värderar din personlighet högt. Du är samarbetsvillig och skapar lätt goda relationer. Att arbeta med frihet och ansvar passar dig, och du är självgående och initiativrik. Flexibilitet är en naturlig del av ditt arbetssätt, och du trivs i en snabbrörlig miljö. Ordning och struktur präglar ditt arbete, och du är duktig på att hantera flera uppgifter samtidigt.

Vi söker dig med följande bakgrund: 

 • Några års erfarenhet inom breda HR-uppgifter
 • Eftergymnasial utbildning inom HR eller likvärdigt
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • Förmåga att kommunicera på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
 • Meriterande om du har erfarenhet av lönearbete med externa leverantörer, hanterat system som Sympa, Winningtemp eller Flex HRM, samt kunskap i norska och/eller finska.

Vår kund erbjuder

Du blir en del av en inkluderande och positiv arbetsmiljö där beslutsprocesser är smidiga och kommunikation är öppen. Frihet under ansvar är en grundläggande princip, och du blir en viktig del av en gemenskap som präglas av inkludering och energi. De strävar efter att skapa en stark och inspirerande arbetsmiljö, och du kommer att arbeta med kollegor som organiserar roliga aktiviteter tillsammans.

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag på heltid, 40h/v med start omgående eller senast 4/9-2023 och pågår tom. 31/1-2024 med chans till förlängning.
Du utgår från kontoret på centrala Södermalm i Stockholm med hybrid arbetsmodell.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

Sökord: HR-generalist, löneadministration, arbetsmiljö, HR-koordinator

 

 

The Place

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag