Inköpare, se hit!

Stockholms län Visstid 2024-02-18

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Söker du jobb inom inköp? Fortsätt läsa!

Vi är glada att se en ökad efterfrågan från våra kunder som söker kompetens inom Inköp och Supply Chain. Därför söker vi nu dig som vill jobba som tex Supply Planner, Demond Planner, Operativ inköpare, eller Inköpskoordinator. Vi söker dig som har några års erfarenhet inom området och vill vidare till nya utmaningar och spännande uppdrag och som kan starta i gång under våren!

Vi söker dig som är positiv, lösningsfokuserad, driven och trivs i en föränderlig miljö med många kontaktytor. Självklart är du också en prestigelös teamspelare som bidrar till en trevlig och härlig stämning!

På The Place hjälper vi våra kunder både med rekryteringsuppdrag och när de behöver få in en grym konsult under en period. Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt kompetensnätverk inom Inköp och Supply Chain? Då är första steget att du svarar på den här annonsen!

Kvalifikationer

Just nu söker vi söker dig som har intresse för och kunskaper inom flera av följande områden:

• Operativt inköp
• Leveransbevakning
• Leverantörsuppföljning
• Lageroptimering
• Logistikkoordinering
• Förbättringsarbete
• Orderläggning
• Orderuppföljning
• Erfarenhet inom FMCG

Vilka system har du jobbat med? Berätta gärna i din ansökan! Har du specifika önskemål om geografiskt område, bransch, heltid eller deltid eller annat, skriv gärna det i din profil så kan vi hjälpa dig till ditt nästa gig!

Hur processen går till

Det första steget är att du skickar in din ansökan, det går snabbt, ladda upp ditt CV och fyll i hur vi får tag på dig. Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom Supply Chain. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

Kan ni garantera mig ett jobb?

Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så att du inte missar något spännande jobb!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: The Place, konsult, supply planner, demand planner, operativ inköpare, logistikkoordinator, orderläggning, leveransbevakning, supply chain.

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag