Inköpsansvarig till Jurk

Stockholms län Tillsvidare 2023-11-28

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Har du goda kunskaper inom inköp och vill arbeta i en bred och spännande roll på ett företag i framkant? Sök då denna roll som inköpsansvarig till Jurk i Vallentuna!

Vi söker just nu efter en inköpsansvarig till Jurk i Vallentuna.

Som inköpsansvarig kommer du att vara en nyckelspelare och arbeta med både operativt och strategiskt inköp. Du kommer att arbeta ensam med inköp och samarbeta tätt med flera avdelningar på företaget och arbeta med både nationella och internationella leverantörer.

Jurk arbetar med rulltrappor och montage och är en stor aktör på marknaden. Företaget omsätter ca 150 miljoner och är på en stadig tillväxtresa. På bolaget arbetar ca 90 medarbetare. Kontoret är beläget i fräscha nyrenoverade lokaler i Vallentuna där kontor och produktion ligger vägg i vägg.

Om rollen

I rollen som inköpsansvarig på Jurk kommer du att använda dina kunskaper och erfarenheter för att arbeta brett inom inköpsområdet. Du kommer att arbeta operativt med inköpsordrar och administration och strategiskt med förhandlingar, avtal, leverantörskontakter, prissättning, kostnader, analyser, utvärdering och att sätta strategier och rutiner framåt. Du kommer att tillhöra avdelningen ekonomi och rapportera till CFO. Företaget arbetar i affärssystemet Visma.

Arbetsuppgifter

I rollen som inköpsansvarig på Jurk kommer du att:

 • Skapa och genomföra inköpsstrategier för effektiva och kostnadseffektiva inköp.
 • Utvärdera och förhandla avtal med befintliga leverantörer samt leta nya.
 • Granska och utvärdera kvalitet och krav på leverantörer.
 • Identifiera inköpsbehov i samarbete med andra avdelningar.
 • Administrera och uppdatera inköpsordrar.
 • Ha många kontaktytor både internt och externt.

Vem söker vi?

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av att ha arbetat brett inom inköp med både operativa och strategiska uppgifter och har en god förståelse för hela inköpskedjan. Du är trygg i att arbeta självständigt och att sätta upp processer och rutiner. Du är självgående, prestigelös och samarbetsvillig och är inte rädd för att kavla upp ärmarna när du stöter på patrull.

Vidare är du analytisk, har en god problemlösningsförmåga och kan hantera flera olika arbetsuppgifter samtidig för att kunna leverera kvalitet och goda resultat.

Kvalifikationer:

 • Minst fem års erfarenhet av en bred roll inom inköp.
 • Eftergymnasial utbildning inom inköp, logistik, ekonomi eller motsvarande.
 • God systemvana och har arbetat i affärssystem. Det är meriterande att ha arbetat i Visma.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både i tal och skrift.
 • Goda kunskaper i Officepaketet och Excel.
 • God förståelse för hela inköpsprocessen och erfarenhet av avtalshantering.
 • Arbetat i internationella miljöer.
 • Arbetat inom teknik- och industribranschen är meriterande.
 • Att ha arbetat som inköpsansvarig tidigare är mycket meriterande.

Låter det här intressant och något som skulle passar dig? Sök då tjänsten redan idag!

Vi tar emot ansökningar löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Detta är en direktrekrytering där vi på The Place har hand om hela rekryteringsprocessen och du blir sedan anställd direkt hos Jurk. Tillträde är snarast med hänsyn till uppsägningstid men vi ser gärna start i början av det nya året. Kontorstider med viss flexibilitet och man utgår från att arbeta på plats på kontoret.

Om Jurk

JURK Service är din pålitliga partner för rulltrappor med över 40 års erfarenhet. Vi erbjuder installation, service, reparation och renovering av rulltrappor av alla modeller. Våra tjänster inkluderar renovering och utbyte av stegkedjor, motorer, växlar, svetsarbeten, elinstallationer och handledare. Dessutom utför vi utbyte och nyinstallation av rulltrappor och rullband.
https://www.jurk.se

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Logo

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag