IT-administratör sökes!

Stockholms län Visstid 2023-10-26

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Nu söker vi dig som vill arbeta med administration inom IT, till en stor myndighet i Sundbyberg. Sök idag då tjänsten ska tillsättas omgående!

Vi söker en IT-administratör till vårt kundföretag i Sundbyberg som kommer arbeta med ett av IT:s viktigaste projekt. Du ansvarar för att hålla ordning på avdelningens inventarier, allt ifrån vart inventarierna är, vad som är inköpt, supportavtal och mycket mer.

Om rollen

Rollen som IT-administratör är perfekt för dig som är junior i din roll och vill utvecklas åt IT-hållet. Du arbetar med administrationen kring en extern telekom-affär. Uppgifterna kan innebära skapande av passerkort för externa kunder och entreprenörer, registrering av avtal i systemen samt administrativa uppgifter i samband med fakturering. I rollen förekommer även beställningar och inköp av ny hårdvara samt administration kring hur den tas emot, lagras och monteras.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ansvar för att hålla ordning på projektets inventarier i Excel och andra system
 • Ansvara för ouppackad utrustning (server, switchar etc)
 • Veta i vilken datahall monterad utrustning finns och vad den används för
 • Ansvar för supportavtal
 • Skapa passerkort
 • Registrera avtal
 • Administrativa uppgifter i samband med fakturering

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid via oss på The Place med start 1/11 till och med 31/10-2024, med goda chanser till förlängning. Du utgår från kontoret i Sundbyberg, med möjlighet till distansarbete.

Vem tror vi att du är?

För att lyckas och göra succé i rollen, tror vi att du har följande bakgrund:

 • Gymnasial utbildning
 • Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom IT de senaste 5 åren
 • Minst 1 års arbetslivserfarenhet av IT-support
 • Minst 1 års arbetslivserfarenhet av hantering av IT-hårdvara
 • God förmåga att kommunicera på både svenska och engelska, i tal och skrift

Meriterande:

 • Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom Asset management

Dina personliga egenskaper

Vi söker en person med stark samarbetsförmåga och initiativkraft. Vi tror att du är flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning samt att du kommunicerar på ett utåtriktat och tydligt sätt. Ödmjukhet och förmågan att skapa förtroende är också viktiga egenskaper. Du bör vara självgående och målinriktad samt ha fallenhet för administrativa arbetsuppgifter. Du har även en god förmåga att arbeta bra i team.

Vart kommer du jobba?

Vårt kundföretag är en myndighet med placering i Sundbyberg. På kontoren i Sverige arbetar drygt 700 medarbetare och de flesta sitter på huvudkontoret i Sundbyberg, men de har även kontor i Sundsvall och Sollefteå.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: IT-administratör, IT-support, hårdvara, myndighet, asset management

The Place

Kontaktperson

Alexandra Ärlestål (Föräldraledig)

Head of Talent Acquisition

Mer om Alexandra


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag