Junior administratör på 50%

Stockholms län Visstid 2024-03-12

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Nu söker vi en administratör på 50% till ett företag inom hälso- och sjukvård i centrala Stockholm. Sök idag då tjänsten ska tillsättas omgående!

Nu söker vi en junior administratör på 50% till vårt kundföretag i centrala Stockholm. Du kommer tillhöra ett sammansvetsat team som idag består av sju personer som arbetar med administration och ekonomi. I rollen arbetar du med av- och ombokningar för företagets klienter på telefon, så det är viktigt att du känner dig trygg och bekväm med att kommunicera i telefon. I rollen ingår även övriga kontorssysslor som posthantering, inköp av frukt och grönt samt hålla ordning och reda på kontorets ytor.

Tjänsten är på deltid, 50% med önskad arbetstid mellan mån-tis 8-17 och ons 8-12. Du anställs av oss på The Place och arbetar som konsult på vårt kundföretag. Efter introduktion finns möjlighet till distansarbete. Önskad start är omgående och ca 4 månader fram, med chans till förlängning. För rätt person finns även stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget och koncernen.

Vem vi tror att du är

För att snabbt komma in i rollen som junior administratör, tror vi att du har följande bakgrund:

  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller servicerelaterad roll
  • Gymnasial utbildning
  • God systemvana och tekniskt intresse
  • God erfarenhet av hela MS Office
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en nyfiken och pigg person med en positiv inställning. Du är noggrann och ordningsam och har hög integritet. Du hugger i där det behövs och är prestigelös i ditt arbete. Vidare tror vi att du är förändringsbenägen, gillar att effektivisera processer och kommer med lösningsförslag.

Om kundföretaget

Vårt kundföretag erbjuder förebyggande insatser för att undvika sjukskrivning och bidrar till att både medarbetare och företag får en bättre hälsa. De erbjuder ett brett utbud av hälso- och arbetsmiljötjänster genom en större koncern och med noggrant utvalda partners. Företaget har kontor i Stockholm och Göteborg.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: Administratör, telefonist, deltid, 50%, junior administratör

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag