Junior Business Controller

Stockholms län Visstid 2023-12-28

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vill du vara en nyckelspelare i att forma och optimera vår kunds finansiella framgång? Är du redo för ett konsultuppdrag med start efter nyår?

Arbetsuppgifter

Vi letar efter en engagerad Junior Controller som kommer att vara delaktig i finansiell planering, uppföljning och budgetering av våra teknikkostnader och resurser. Du kommer att samarbeta nära med enhetschefer och andra intressenter. Dessutom kommer du att granska och godkänna fakturor och genomföra proaktiv analys och undersökningar som bidrar till att förbättra vår effektivitet och kostnadsmedvetenhet.

Erfarenhet:
För att trivas i rollen krävs minst 1 års erfarenhet som affärscontroller samt kunskap inom Excel och PowerBi.

Färdigheter
Vi söker någon med starka kommunikations- och relationsbyggande färdigheter på både engelska och svenska. Du är skicklig på att lösa analytiska utmaningar och trivs i en dynamisk miljö. Din nyfikenhet och proaktiva inställning, tillsammans med din drivkraft att ständigt förbättra, kommer att vara en nyckel till framgång. Att ta ansvar och att vara en samarbetsvillig lagspelare är en självklarhet för dig.

Om du vill vara med och påverka och utveckla vår kunds framgångsrika ekonomiska strategi samtidigt som du får möjlighet att växa och utvecklas i din egen karriär, då är detta en spännande möjlighet för dig!

Om kundföretaget

Vårt kundföretag är en internationell spelare inom mode- och retailbranschen. Huvudkontoret ligger i centrala Stockholm.  

Tjänstens omfattning

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid 40h/v. Du blir anställd som konsult via oss på The Place. Önskad start är 1/2-2024 och 8 månader fram, med chans till förlängning. 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

The Place

Kontaktperson

Alexandra Ärlestål (Föräldraledig)

Head of Talent Acquisition

Mer om Alexandra


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag