Financial Controller sökes!

Stockholms län Visstid 2024-02-16

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vill du jobba med redovisning och Controlling på ett omtyckt bolag i stockholm? Läs då vidare!

Letar du efter din nästa utmaning inom redovisning och controlling?

Vi söker just nu efter en Financial Controller till en av våra trevliga och uppskattade kunder i Stockholm. I rollen kommer du att stötta ekonomiavdelningen och arbeta med controlleruppgifter, redovisning, månadsbokslut, rapportering, prognos och budgetrapportering. Du kommer att tillhöra ett ekonomiteam som består av tio härliga kollegor där alla bidrar till företaget framgång och positiva och trevliga stämning. Företaget tillhör en större koncern och du kommer att ha flera kontaktytor och samarbeta med många kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag på ca 1 år, du blir anställd av oss på The Place och arbetar ute hos vårt kundföretag. Tjänsten är på heltid 40/tim i veckan med möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Önskad start är i feb/mars, enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I rollen som Financial Controller kommer du att arbeta med:

• Redovisning och månadsbokslut
• Balansavstämningar av interna konton
• Avstämningar av transaktioner
• Rapportering, prognos och budgetrapportering
• Inkomstdeklarationer, moms och skattedeklarationer
• Vara behjälplig vid revision

Erfarenhet

För att passa i rollen som Financial Controller tror vi att du har:

• En eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande
• Minst 2 års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
• Erfarenhet av bokslutsarbete
• Flytande kunskaper i svenska och engelska
• Mycket goda datakunskaper och Excel
• Erfarenhet av ett ekonomisystem, tex av NAV eller Hogia

Personligt

Vi söker dig som är glad och positiv som person och som vill utvecklas i ditt arbete kring redovisning och controlling. Du tycker om siffror och analys och har en strukturerad och noggrann sida. Vidare är du ambitiös och plikttrogen och ser till att dina arbetsuppgifter blir utförda på utsatt tid. Du är en ansvarstagande teamspelare som tycker om att arbeta i en snabbrörlig miljö där det händer saker.

Låter det spännande och något för dig? Sök tjänsten redan i dag då uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: Financial Controller, Controller, redovisning, månadsbokslut, rapportering, budget, konsult, the Place, Stockholm

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag