Junior controller till TMR!

Stockholms län Visstid 2023-10-22

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

TMR är inne i en spännande utvecklingsfas och söker nu sin nya controller-stjärna. Söker du en arbetsplats med mycket ansvar, härliga kollegor och högt i tak? Ja läs då vidare!

Nu söker vi efter en Junior Controller med start omgående för ett konsultuppdrag på 6 månader till vår uppskattade kund TMR som arbetar inom återvinning och hållbarhet.

Om rollen och arbetsuppgifterna

TMR hanterar kundavtal och inbetalningar, tillstånd och betalningar till myndigheter och myndighetskontakter. De söker nu därför en person som kan hjälp dem att sätta upp system och rutiner för att få koll på ekonomin i de olika bolagen utifrån uppsatta regelverk.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Se till att internfaktureringen mellan bolagen sker på korrekt sätt enligt regelverk och lagar
  • Se till att pris och prismarginal gentemot kund är korrekt enligt regelverk och lagar
  • Utbilda befintlig personal i de nya rutinerna du satt upp

Erfarenhet

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en roll inom ekonomi och vill utvecklas i en roll inom controlling. Du har en analytisk förmåga där du trivs i en roll där du gör uppföljning och sätter upp prognoser. Vidare är det viktigt att du känner dig trygg med uppföljning av intäkter och kostnader.

Arbetstid/varaktighet

Omfattning: Detta är ett konsultuppdrag på heltid i 6 månader med goda chanser till förlängning.
Start: Omgående
Arbetstider: 8–17 med möjlighet till flextid
Plats: Du kommer arbeta på plats på TMR:s kontor på Kungsholmen med möjlighet att jobba på distans några dagar i veckan.

Om TMR

TMR är en liten bolagsgrupp som omsätter runt 250 miljoner kr där omsättningen beräknas uppgå till 400 miljoner kronor om något år eller två. Bolaget består av moderbolaget TMR-gruppen, döttrarna TMR AB, TMR Nordic och TMR Production AB (i Helsingborg). Bolaget grundes 2005 och hjälper andra kunder gällande deras producentansvar.

Det innebär att vi varje dag arbetar för att samla in och återvinna så många förpackningar som möjligt i Sverige. Vi ser till att glas, papper, metall och plast hanteras på rätt sätt – och får nytt liv. Och det har vi gjort med goda resultat! I vårt rikstäckande system för insamling och återvinning får förpackningar nytt liv. Genom skräddarsydd prissättning, personlig rådgivning och smarta innovationer tar vi hand om allt som rör ditt företags producentansvar – och tillsammans bidrar vi till ett mer hållbart samhälle.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Logo

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag