Junior pensionshandläggare till bolag i Sundsvall!

Västernorrlands län Visstid 2023-10-01

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Ta chansen att göra en meningsfull skillnad i människors ekonomiska framtid! Vi letar nu efter en pensionshandläggare!

Vi söker nu en ny administrativ stjärna som vi axla rollen som junior handläggare inom pensionstjänster till vårt dedikerade team på Utbetalning och Avstämning inom Pensionsservice. Avdelningen behöver nu stärka och utöka sitt team för att fortsätta sitt arbete att säkerställa trygg pension för alla. Här har du möjlighet att vara en del av en dynamisk grupp på 13 engagerade individer som arbetar med att hantera kommunala tjänstepensioner åt våra kunder.

I rollen som handläggare kommer du ha kontakt med kunder både via mail och telefon för att hjälpa till att handlägga kommunala tjänstepensioner.

Vem vi tror att du är?

För att lyckas och göra succé i rollen, tror vi att du har följande bakgrund:

  • Erfarenhet av Officepaket
  • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete
  • Det är meriterande om du har kännedom kring tjänstepension och avtal samt erfarenhet inom ekonomi

Arbetstid/Varaktighet

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig fram till 12 oktober 2024, vilket ger dig en långsiktig möjlighet att växa och utvecklas i rollen

Omfattning: Heltid på plats på kundens kontor i Sundsvall.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag