Redovisningsekonom till Solna

Stockholms län Visstid 2024-01-12

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Redovisningsekonom till Solna.

Vi söker för långt konsultuppdrag till vår uppskattade kund i Solna en redovisningsekonom som är taggad på en ny utmaning. Vårt kundföretag är ett globalt medicintekniskt företag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalisering i mer än 165 år. Företaget är verksamt i mer än 200 länder, med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har företaget funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Arenastaden, Solna.

Uppdraget

I rollen kommer du att arbeta brett med redovisning och ekonomiadministration i samarbete med ett litet team i Sverige och nordiska kollegor. Det här är en roll som är perfekt för dig som är nyutexaminerad ekonom med något års erfarenhet inom ekonomiområdet. Du får möjlighet att jobba på ett stort internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter, där du får lära dig mycket på plats. Detta konsultuppdrag är på heltid och kommer att pågå i 12 månader, med start så snart som möjligt. Du kommer att utgå från kontoret i Solna med möjlighet att delvis arbeta på distans.

Rollen

Dina ansvarsområden kommer bland annat att vara:

  • Bistå med ekonomisk information till interna intressenter
  • Kostnadsuppföljning och rapportering
  • Ta fram underlag till interna och externa revisioner
  • Löpande bokslutsarbete
  • Vidarefaktureringar
  • Generell ekonomiadministration

Dina tidigare erfarenheter

För att passa och trivas i rollen ser vi att du har:

  • En eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt 1-3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i Microsoft Office, särskilt Excel
  • Mycket goda kunskaper i både tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • Kunskaper i SAP är meriterande 

Du som person

Vi ser gärna att du är noggrann, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är nyfiken, har en stor vilja att lära dig mer och du längtar efter att utvecklas i din roll. Du tar egna initiativ och det du inte vet idag tar du reda på. Du strävar efter att förstå processer och hur man kan använda affärssystem effektivt.

Arbetstid/Varaktighet
Arbetstid: Heltid 40 tim/veckan, flextid. 
Konsultuppdrag på 12 månader med mycket goda chanser till förlängning. 

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag