Juniora telecom konsulter till Linköping!

Östergötlands län Visstid 2023-10-18

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Är du kundorienterad och affärsmässig och i början av din karriär? Vi söker flera telecom konsulter till Linköping med tillträde snarast!

Om rollen och uppdraget

Vi söker dig som är serviceinriktad, till vår kunds Telecomavdelning i Linköping.
I din blivande roll kommer du arbeta med försörjning av Telecom till kundens användare runt om i Sverige, både hårdvara och tjänster. Det behövs även ett serviceinriktat förhållningsätt, då du supporterar och understödjer dina kollegors vardag till det bättre!
Teamet i Telecom ansvarar för att alla tjänster och hårdvara inom ansvarsområdet finns och fungerar på samtliga större kontor samt att för de mindre kontoren finns färdiga att skicka via bud eller leverera själva.
Du kommer bland annat ha ett ansvar att ta emot, packa upp och hantera enheter för leverans till övriga kontor samt förse användare med nya instruktioner och guider.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Lagerhållning av enheter och tillbehör
  • Hantera garanti och reperationsärende.
  • Arbeta med sortiment och utbud.
  • Registrering av enheter
  • Leverans både inom kunden men även till externa kunder
  • Sampaketering av enheter, abonnemang samt övriga tjänster
  • Registerhantering
  • Hantera Servicepoints både inom och utanför kunden
  • Utlämning av enheter och support i Tannefors, Linköping
  • Språk: Svenska och engelska

Dina personliga egenskaper:
Vi söker dig som har erfarenhet inom området samt är nyfiken på att ta dig an ett uppdrag hos kunden.Du är kundorienterad, affärsmässig och proaktiv med att fånga upp potentiella utmaningar innan de uppstår. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare och gärna delar med dig av dina kunskaper. Vidare har du en förmåga att driva dina processer framåt och kommer gärna med förslag samt processförbättringar. Bra kommunikationsförmåga och lyhördhet är en fördel.

Vi lägger vikt vid din personliga lämplighet för rollen. Det kan till exempel vara att du kan sätta dig in i användarens situation för att på ett professionellt och pedagogiskt sätt hjälpa till där det behövs. Hjälpsamhet är ett nyckelord!

Tjänstens omfattning

Detta är ett konsultuppdrag på heltid 40h/v med arbetstider 8-17 på vardagar. Du blir anställd som konsult via oss på The Place. Önskad start är omgående till och med 31/3–2024. Du utgår från kontoret i Linköping och det är ej möjligt att arbeta på distans.

Säkerhetsprövningssamtal och bakgrundskontroll kommer att genomföras. Svenskt medborgarskap är ett krav.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

The Place

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag