Juridikstudenter sökes för deltidsjobb!

Stockholms län Tillsvidare 2023-10-29

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Är du mitt uppe i juristprogrammet och har du dessutom utrymme för att arbeta extra under terminen och under lov? Då har du hittat till rätt jobbannons!

Vi har nämligen en hel del spännande roller inom juridik och administration i Stockholmsområdet!

Inom juridikområdet finns det många olika typer av tjänster. Gemensamt för rollerna är att du har ett intresse för administration och humanjuridik.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Upprättande av juridiska handlingar,
  • Överklagande och yttrande till domstol
  • Kontakt med olika domstolar och klienter
  • Övriga administrativa uppgifter

Din bakgrund kan exempelvis vara:

  • Studerar idag på juristprogrammet
  • Intresse för humanjuridik
  • Vill växa och få praktiska kunskaper inom juridikområdet

Hur processen går till

Det första steget för att gå vidare är att du skickar in din ansökan, laddar upp ditt CV och fyller i hur vi får tag på dig. Tro mig, det går snabbt! Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli att du får spela in en kort videointervju på mobilen där du svarar på tre frågor samt en telefonintervju för att komplettera med vissa frågor. Hittar vi ett jobb som passar kommer vi matcha ihop din profil till företag som behöver extra kompetens.

Kan ni garantera mig ett jobb?

Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

The Place

Kontaktperson

Alexandra Ärlestål (Föräldraledig)

Head of Talent Acquisition

Mer om Alexandra


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag