Key Account Manager till Bikelease!

Stockholms län Tillsvidare 2024-01-19

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Vi söker en Key Account Manager på heltid till Bikelease i Nacka! Start så snart som möjligt.

Vill du testa försäljning på ett nytt sätt och för en organisation som gör bra för samhället och individen? Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Om rollen och ditt ansvar

Du kommer att ingå i ett härligt och sammansvetsat gäng på totalt 15 personer där du i säljteamet blir en av fyra. Som säljare på Bikelease jobbar du främst med att söka upp och ta hand om inkommande leads från företag i olika storlekar, bokar digitala och fysiska möten med potentiella kunder, berättar om Bikelease erbjudande om förmånscyklar och ror affären i hamn! På Bikelease arbetar man med fast grundlön samt mot en provisionsmodell som alla säljare får ta del av vid ny vunnen affär.

På Bikelease har man kul på jobbet och företaget befinner sig på en stark tillväxtresa där du kommer att ha möjlighet att utvecklas i din roll! Du kommer att få arbeta med spännande företag i alla storlekar och med ett erbjudande som gynnar både individen och samhället.

Du arbetar främst från kontoret, kundbesök förekommer, men det är inget krav på körkort.

Vem tror vi att du är?

Du har förmodligen något års erfarenhet av försäljning från butik eller telefon och har insett att du verkligen tycker att det är kul med kundrelationer och affärer. Nu vill du utvecklas som säljare och är redo att visa framfötterna! Du är en öppen, kommunikativ och social person som har lätt för att skapa kontakt med olika typer av personer. Du är också ansvarsfull och professionell i din framtoning. Då en viktig del av jobbet innebär administration, dokumenthantering och löpande arbete i CRM-systemet behöver du även vara strukturerad och ordningsam.

Självklart är du målinriktad och motiverad av att uppnå dina individuella mål. Men du är samtidigt en riktig teamplayer och jobbar alltid för att ni som team ska lyckas och blir glad för dina kollegors framgångar!

Vi ser fram emot din ansökan!

Praktisk information

Detta är en direktrekrytering till Bikelease med 6 mån provanställningsperiod.
Tjänsten är på heltid med kontorstider 8-17. Du kommer att utgå från kontoret på Fannys Väg 3 i Nacka, Stockholm. Möjlighet till flextid och hybrid arbetsmodell. Start så snart som möjligt.

Om Bikelease

Bikelease är Sveriges snabbast växande leverantör av förmånscykel. Under år 2023 levererar Bikelease tusentals cyklar till nöjda medarbetare. Bikelease är administrativ partner med de främsta cykelföretagen i Sverige. Detta gör att Bikelease kan erbjuda Skandinaviens största utbud av cykel och alltid kan leverera 1000-tals cyklar – monterade & körklara direkt från eget lager.

På Bikelease får du möjligheten att vara en del av en miljövänlig och innovativ organisation. Här finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och du som anställd får ta del av attraktiva förmåner och rabatter på våra cykeltjänster. Välkommen att läsa mer om oss på bikelease.se (https://bikelease.se/).

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

 

Sökord: innesäljare, Key account Manager, säljare, cyklar, hälsa, sport 

Logo

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag