Kundservicemedarbetare till Becton Dickinson

Stockholms län Visstid 2023-09-15

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Till vår omtyckta kund Becton Dickinson (BD) söker vi en kundservicemedarbetare till en spännande och komplex roll med goda utvecklingsmöjligheter. Hos BD får du möjlighet att arbeta i en internationell organisation med intressanta produkter som gör skillnad.

Tjänsten

Du kommer ingå i ett nordiskt team bestående av ca 16 kollegor som sitter tillsammans i öppet landskap med närhet till varandra. Tillsammans med kollegor ger du service till företagets svenska kunder som mestadels är verksamma inom landsting, privatkliniker och universitet. Detta är en varierande och koordinerande roll med flera kontaktytor – både internt och externt och där den mesta korrespondensen sker via mail.

Den här tjänsten är en direktrekrytering på heltid och med start omgående. Tjänsten är ett vikariat på 1 år med goda möjligheter till förlängning och anställning hos Becton Dickinson. Hos BD har du som vill möjligheten att arbeta hemifrån tre dagar i veckan, de resterande två dagarna (eller alla dagar om du fördrar det) jobbar du på deras fina kontor i Marievik.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter:

 • Ta emot samtal (7-10/dag) och mail från kunder
 • Hantera ärenden gällande produktfrågor, kontrakt, leveranser, priser, returer och reklamationer
 • Logga ärenden i olika affärssystem
 • Orderuppföljning
 • Avancerade krediteringar
 • Övrig administration

Företaget

Becton Dickinson (BD) är ett globalt medicintekniskt företag som arbetar med att förbättra medicinsk upptäckt, diagnostik och leverans av vård genom Advancing the world of health. De arbetar för att öka säkerheten för patient och vårdpersonal samt utveckla teknik som möjliggör medicinsk forskning och kliniska laboratorier. Becton Dickinson erbjuder innovativa lösningar som hjälper till att främja medicinsk forskning och genomik, förbättra diagnos av infektionssjukdomar och cancer, förbättra medicinering, främja infektionsbekämpning, utrusta kirurgiska och interventionella procedurer samt stödja hanteringen av diabetes.

BD har sitt nordiska huvudkontor i Marievik i Stockholm. De sitter i nya och fräscha lokaler med utsikt över vattnet. För den som vill finns möjligheten att arbeta hemifrån tre dagar i veckan. Becton Dickinson AB har dotterbolag i Danmark, Finland och Norge och sitt centrallager i Belgien där det mesta av distributionen utgår i från. På huvudkontoret i Stockholm finns utöver kundserviceavdelningen även sälj- och marknad, IT, HR samt ekonomiavdelning.

Kvalifikationer

För denna roll söker vi dig som har följande bakgrund

 • Tidigare erfarenhet av kundservice och/eller administration
 • Du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift
 • God systemvana och kunskaper i Officepaketet
 • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Kunskap i annat nordiskt språk är meriterande
 • Tidigare erfarenhet inom sjukvård är meriterande

Personligt

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är serviceinriktad, orädd och driven. Du trivs bra i en roll där det är en mix av både kunddialog och administration. Din samarbetsförmåga är mycket god och du stöttar gärna upp dina kollegor likväl som du inte är rädd för att be om hjälp om det är något som du inte förstår. Du är också strukturerad, snabblärd, flexibel och bidrar till ett positivt klimat. Vidare är du ansvarstagande och ser till så att dina arbetsuppgifter inte blir liggandes.

Arbetstid/Varaktighet

Direktrekrytering för ett vikariat på 1 år med goda chanser till förlängning.
Start: Omgående
Arbetstider: Mån-Tors 8-16:30. Fre 8-16.
Placering: BD har sitt kontor i Marievik, för den som vill finns möjlighet att arbeta hemifrån tre dagar i veckan.

Intresserad av tjänsten?

Sök tjänsten redan i dag. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: kundtjänst, kundservice, koordinator, medicinteknik

Logo

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag