Kundservicemedarbetare till Lund

Skåne län Visstid 2024-02-10

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vi söker efter två kundservicemedarbetare till Lund.

Om rollen

Vi letar efter två engagerade kundservicemederbetare till vår kund i Lund. I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att hantera inkommande samtal, mejl och chatt. Dessutom kommer du ta hand om enkla administrativa uppgifter såsom registrering av listor. Du kommer även arbeta i fler olika system där du kommer vara uppdaterad kring företagets utbud som produkter och tjänster. I uppdraget kommer också få bidra till att utveckla kundservicefunktionen. 

Vår kund är ett företag inom energibranschen, där värdeorden är mod, ansvar och engagemang och dessa är vägledande i arbetet.

Önskad start är 18/2 och 6 månader fram, med goda chanser till förlängning och/eller övertag. Du anställs av oss på The Place och arbetar som konsult hos vårt kundföretag.

Kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet av kundservice eller annat kundbemötande
  • Goda systemkunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet inom energibranschen eller annan teknisk support

Personliga egenskaper:

För att trivas i rollen söker vi dig som har en positiv inställning och älskar att hjälpa andra människor. Du trivs att ha ansvar och gillar att lösa problem. Vidare är du duktig på att samarbeta med andra och drivs att av ge bästa möjliga service. 

Om tjänsten:

Tidsperiod: 18 februari till 16 augusti med mycket goda chanser till förlängning
Omfattning: Heltid, 40 tim/veckan.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag