Kontor/Administration

2019-12-05

Kundservicemedarbetare till Proffsmagasinet

Stockholms län Tillsvidare

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Nu söker vi efter dig som brinner för kundservice och som söker en långsiktighet på ett spännande bolag där det finns utrymme att påverka! Behovet är omgående så sök redan idag!

   Tjänsten

   Som kundservicemedarbetare hos Proffsmagasinet kommer du arbeta mot den norska marknaden med företagets kundansvarig samt övrig kundservicepersonal. Tillsammans skapar du och övriga kollegor inom kundserviceteamet en serviceupplevelse kunderna sent ska glömma med trevligt bemötande och mycket hög produktkompetens. På kundserviceavdelningen arbetar ca. 20 personer och i det norska teamet kommer ni vara 3 kollegor men som på sikt kommer att utökas med en till kollega. Här kommer du behöva hantera ett högt arbetstempo stundtals, ofta med många bollar i luften och därför söker vi dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Tjänsten är på heltid med önskad start så snart som möjligt.

   Detta är ett konsultuppdrag på heltid via The Place som förväntas pågå under sex månader med god möjlighet till överrekrytering till Proffsmagasinet. Kontoret ligger idag nära kommunikationer i Hägersten men kommer under nästa år att flytta in i Ahlsells lokaler i Liljeholmen.

   Arbetsuppgifter

   Du kommer bland annat arbeta med:

   • Kundkontakt via telefon, e-post eller andra medier
   • Hantera frågor kring leveranser, fakturor samt produktinformation
   • Samarbete och kontakt med kolleger i andra stödfunktioner på bolaget

   Kvalifikationer

   Vi ser följande kvalifikationer som lämpliga för tjänsten:

   • Brinner för kundservice och att överträffa kundens förväntan
   • Stresstålig, driven och strukturerad
   • Gärna norsktalande men inget krav
   • Erfarenhet av service ses som meriterande

   Personligt

   Du behöver inte vara flytande i norska men vi ser det som meriterande om du har god förståelse för språket, kanske har du tidigare bott och arbetat i Norge. Vi ser även att du är serviceinriktad, motiveras av ansvar, arbetar bra såväl självständigt som i team och har rätt inställning.

   Arbetstid/Varaktighet

   Konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till anställning om alla parter är nöjda.
   Heltid (40h/v), 07-17, 07-15:30 samt 08:30-17:00 (schemalagt veckovis).
   Önskad start, så snart som möjligt.

   Om arbetsplatsen:

   Proffsmagasinet är Nordens ledande E-handel inom verktyg och mätinstrument. Verksamheten bedrivs på webbplatserna Proffsmagasinet.se, Staypro.no, Staypro.fi samt Verktygsproffsen.se. Den primära målgruppen är företag då sortimentet består av produkter riktade mot den professionella användaren. Vi välkomnar även privatpersoner som vill köpa högkvalitativa produkter. Verksamheten är extremt expansiv och har sedan start vuxit med ca 50% per år. Idag omsätter verksamheten ca 400 miljoner kronor med god lönsamhet. I januari 2018 förvärvades bolaget av Ahlsell som är den ledande nordiska distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter.

   The Place – Where happy work happens

   Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

   Några förmåner som medarbetare hos The Place:

   • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
   • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
   • Onboardingplan
   • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
   • Friskvårdsbidrag
   • Specialerbjudanden
   • Mentorskap
   • Nätverksträffar
   • Kompetensutveckling

   Vänta inte på bättre tider – intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!

   Nyckelord: norska, kundservice, kundtjänst, customer service, customer support, Visma