Kundservicemedarbetare sökes

Stockholms län Visstid 2024-07-10 | 23 dagar kvar

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Kundservicemedarbetare till Stockholm

Är du serviceinriktad och trivs med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor? Vi söker nu en engagerad kundservicemedarbetare till en av våra trevliga kunder i hjärtat av Stockholm.

I denna roll kommer du att erbjuda kundservice via både mejl och telefon, hantera kundordrar och säkerställa att leveranser sker enligt kundens önskemål. Du kommer även att arbeta med PO-hantering i SAP och fakturering. Denna roll passar dig som trivs med att ha många olika kontaktytor, både internt och externt, samt gillar administration.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Uppdraget sträcker sig fram till årsskiftet med mycket goda chanser till förlängning eller överrekrytering till vår kund. Kontoret är centralt beläget i Stockholm och du har möjlighet att arbeta på distans två dagar i veckan efter onboardingen.

Kvalifikationer

För denna roll ser vi att du:

  • Har tidigare erfarenhet av kundservice/administration/ordermottagning.
  • Har god systemvana och kunskaper i Officepaketet.
  • Talar och skriver svenska flytande och behärskar det engelska språket i såväl tal som skrift.
  • Erfarenhet av SalesForce eller SAP är meriterande.

Vem vi tror att du är

För denna tjänst söker vi någon med rätt personliga egenskaper. Du ska vara serviceinriktad, framåt och bra på att ta initiativ. Du gillar att ta på dig nya uppgifter och starta egna projekt. Du kan hantera flera frågor samtidigt, är flexibel och har hög integritet. Vi förväntar oss att du har en god social förmåga och trivs med att ha många kontakter. Du behöver vara noggrann, organiserad och inte tveka att fråga om något är oklart.

Låter det intressant och något som skulle passa dig? Skicka in din ansökan redan i dag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: customer service, kundsupport, orderadministratör, order, customer care, 

Sök tjänsten

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag