Teknisk kundsupport och returspecialist till MaxGaming

Stockholms län Tillsvidare 2023-10-25

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Vill du bli en del av ett dynamiskt team där din passion för kundservice och teknik kan göra verklig skillnad?

Vi söker nu två nya medarbetare till MaxGaming i Upplands Väsby. Så om du, precis som alla andra på Maxgaming, har ett stort intresse för gaming och tycker det är viktigt med goda relationer så är detta helt klart jobbet för dig! I den här tjänsten kommer du nämligen få jobba med just det.

MaxGaming är Nordens främsta återförsäljare av gaming-produkter och den ultimata butiken för kräsna spelare. Här blir du en del av ett härligt gäng på en arbetsplats med familjär stämning och högt i tak.

Om rollen

I rollen som kundsupport och returspecialist kommer du ingå i ett team om 10 personer som dagligen arbetar tillsammans med att ge service till support kopplat till gaming-produkter. Ditt ansvarsområde kommer innebära att bygga goda relationer till MaxGamings olika leverantörer för att säkerställa en smidig och bra returprocess. Du kommer även jobba nära företagets kunder för att se till att ni alltid levererar bäst möjliga service kopplat till garantiärenden och tekniska problem. Detta är en roll med många kontaktytor och teknisk problemlösning.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

 • Besvara kunders frågor och lösa problem via telefon, chatt och mejl
 • Hantera returärenden och garantifrågor
 • Fysisk hantering av produkter
 • Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa smidiga processer

Dina kvalifikationer

För att passa och lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

 • Tidigare erfarenhet av servicerelaterat arbete
 • Förståelse för flödet av returhantering
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska
 • Goda systemkunskaper och duktig i Excel
 • Tidigare erfarenhet av kundservice över telefon är starkt meriterande.

Det är även ett stort plus om du har intresse av e-sport, datorer och teknik.

Vem vi tror att du är:

För denna roll är det inte bara din arbetslivserfarenhet som räknas, dina personliga egenskaper är minst lika viktiga!

För att trivas och lyckas i rollen som kundsupport och returspecialist tror vi att du är en utåtriktad och engagerad problemlösare som tar initiativ och ser vad som behöver göras. Du är kommunikativ och van vid många kontaktytor där du alltid strävar efter att leverera service på hög nivå. Och som du kanske redan förstått, tror vi att du kommer tycka att det är extra kul om du har ett brinnande intresse för gaming och teknik.

Om tjänsten

Direktrekrytering hos MaxGaming med sex månaders provanställning.

 • Start: Omgående, med hänsyn till en månads uppsägningstid.
 • Arbetstider: Heltid (40 tim/v) med arbetstider 8.00-17.00.
 • Placering: Du kommer att arbeta på MaxGamings kontor i Upplands Väsby, där du har tillgång till gratis parkering.

Urvalsprocessen och intervjuer kommer att genomföras löpande, så vänta inte med att göra din ansökan!

Om MaxGaming

MaxGaming är Nordens främsta återförsäljare av noggrant utvalda gaming-produkter som riktar sig till den kräsna spelaren. Företaget har en kontinuerlig tillväxt och strävar efter att erbjuda de bästa produkterna och en utmärkt kundupplevelse globalt. Genom nära samarbeten med tillverkare, distributörer och e-sportorganisationer kan MaxGaming erbjuda unika produkter till konkurrenskraftiga priser. Deras sortiment är skräddarsytt för alla typer av spelentusiaster, oavsett om gaming är en livsstil, hobby eller karriär.

Företagets arbetsplats i Upplands Väsby genomsyras av entusiasm för gaming, vilket återspeglas både i atmosfären och inredningsdetaljerna. Med enkla kollektivtrafikförbindelser via Upplands Väsby station och kostnadsfri parkering är det smidigt att nå kontoret.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget.

Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!
The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Nyckelord: RMA, RMA-specialist, RMA-ärenden

 

Logo

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag