Kundsupport till MaxGaming

Stockholms län Tillsvidare 2024-05-04

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Är du redo att ta din passion för gaming till nästa nivå och leverera enastående kundservice? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Nu söker vi en ny kollega till MaxGamings kundsupportteam i Upplands Väsby. I den här rollen kommer du att jobba med att ge tips, råd och hjälp till kunder som, kanske precis som du, har ett stort intresse för gaming och vill veta vilka produkter man ska ha för att maximera upplevelsen.

MaxGaming är Nordens främsta återförsäljare av gaming-produkter och den ultimata butiken för kräsna spelare. Här blir du en del av ett härligt gäng på en arbetsplats med familjär stämning och högt i tak.

Om rollen

I rollen som kundsupport kommer du att jobba i tight samarbete med kundserviceteamet på 10 personer som dagligen arbetar tillsammans med att ge service och support kopplat till produkter och order.

Här har du en viktig roll i att säkerställa att kunderna alltid får den bästa möjliga servicen. Du hanterar kundärenden via telefon, mejl och chatt, behandlar order samt övrig administration.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

 • Kundkontakt via telefon, e-post och chatt
 • Hantera frågor kring leveranser, fakturor samt produktinformation
 • Registrera och behandla order samt säkerställa att de skickas ut i tid.
 • Samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa smidiga processer.

Dina kvalifikationer

För att passa och lyckas i rollen ser vi gärna att du:

 • Har tidigare erfarenhet av servicerelaterat arbete
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska
 • Kan Office-paketet och har god systemvana
 • Tidigare erfarenhet av kundservice över telefon är starkt meriterande.

Det är även ett stort plus om du har kunskap och intresse av e-sport, datorer och teknik. 

Vem vi tror att du är:

För denna roll är det inte bara din arbetslivserfarenhet som räknas, dina personliga egenskaper är minst lika viktiga!

För att trivas och lyckas i rollen som kundsupport tror vi att du är en utåtriktad och engagerad problemlösare som tar initiativ och ser vad som behöver göras. Du är kommunikativ och van vid många kontaktytor där du alltid strävar efter att leverera service på hög nivå. Och som du kanske redan förstått, tror vi att du kommer tycka att det är extra kul om du själv är en gamer.

Om tjänsten

Du blir anställd hos MaxGaming med sex månaders provanställning.

 • Start: Omgående, med hänsyn till en månads uppsägningstid.
 • Arbetstider: Heltid (40 tim/v) med arbetstider 8.00-17.00.
 • Placering: Du kommer att arbeta på MaxGamings kontor i Upplands Väsby, där du har tillgång till gratis parkering.

Urvalsprocessen och intervjuer kommer att genomföras löpande, så vänta inte med att göra din ansökan!

Om MaxGaming

MaxGaming är Nordens främsta återförsäljare av noggrant utvalda gaming-produkter som riktar sig till den kräsna spelaren. Företaget har en kontinuerlig tillväxt och strävar efter att erbjuda de bästa produkterna och en utmärkt kundupplevelse globalt. Genom nära samarbeten med tillverkare, distributörer och e-sportorganisationer kan MaxGaming erbjuda unika produkter till konkurrenskraftiga priser. Deras sortiment är skräddarsytt för alla typer av spelentusiaster, oavsett om gaming är en livsstil, hobby eller karriär.

Företagets arbetsplats i Upplands Väsby genomsyras av entusiasm för gaming, vilket återspeglas både i atmosfären och inredningsdetaljerna. Med enkla kollektivtrafikförbindelser via Upplands Väsby station och kostnadsfri parkering är det smidigt att nå kontoret.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Logo

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag