Kvalitetskoordinator till Trollhättan!

Västra Götalands län Visstid 2024-02-15

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Missa inte denna jobbmöjlighet!

Vi söker nu dig som vill arbeta i en spännande roll som kvalitetskoordinator.

På det här uppdraget kommer du att arbeta med koordinering och kvalitetssäkring för specifika köpområden och dess leverantörer. Du kommer att driva aktiviteter och säkerställa att rätt åtgärder tas i rätt tid. Du kommer att ha en viktig spindeln i nätet roll där du har ett stort kontaktnät och samarbetar med flera avdelningar på företaget för att säkerställa att du och leverantörerna får rätt förutsättningar operativt för att kunna utföra arbetet och för att säkerställa hög kundnöjdhet hos de interna kunderna.

Man arbetar utifrån följande faser:

– Registrera
– Analysera
– Åtgärda
– Implementera och övervaka

Detta är ett konsultuppdrag med önskad start 12/2-24 och fram till 31/1-25 med goda chanser till förlängning. Tjänsten är på heltid 40tim/veckan. Du blir anställd av oss på The Place och arbetar ute hos kunden i Trollhättan.

Arbetsuppgifter

I rollen som Kvalitetskoordinator kommer du att:

• Koordinera och driva aktiviteter för att säkerställa att rätt åtgärd tas i rätt tid genom avvikelserapportens olika faser.
• Säkerställa att leverantörerna gör korrekta grundorsaksanalyser och att de implementerade åtgärder förhindrar ett upprepande.
• Analysera statistik kopplat till leverantörsorsakade kvalitetsbrister i syfte att verifiera och vidtag åtgärder samt att upptäcka eventuellt återkommande avvikelser.
• Ta fram underlag och statistik till leverantörsmöten.
• Bidra till ständiga förbättringar genom att utveckla processer och driva processutveckling och leverantörsutveckling inom ditt ansvarsområde.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som tycker om att ständigt förbättra och utveckla. Du har en god förståelse för hur olika funktioner inom ett företag arbetar och du har ett intresse för kvalité. Vidare är du strukturerad och analytisk och trivs när du får bidra till att skapa ordning och reda samt när du når uppsatta mål.

Vidare söker vi dig som har:

• Några års arbetslivserfarenhet inom produktion, verksamhetsutveckling, inköp, kvalitet eller därtill närliggande områden.
• Utbildning inom logistik eller motsvarande.
• Flytande kunskaper i svenska och engelska.
• Goda datakunskaper.

Låter detta intressant? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Logo

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag