Kundreskontraspecialister sökes!

Stockholms län Visstid 2023-08-03

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vill du vara en del av ett dynamiskt team som specialiserar sig på att matcha rätt talang med med rätt uppdrag?

På The Place har vi dedikerat oss åt att hjälpa våra kunder med rekrytering och konsultuppdrag inom olika branscher.

Just nu letar vi efter erfarna specialister inom kundreskontra som vill ta nästa steg i sin karriär och utvecklas på en ny arbetsplats.

Varför välja oss?

På The Place är vi engagerade i att hjälpa dig få kontakt med spännande arbetsgivare och möjliggöra din framgång. Vi erbjuder ett omfattande kompetensnätverk och trygga arbetsvillkor, samtidigt som vi fokuserar på ditt välbefinnande och karriärutveckling. Hos oss är du inte bara en anställd, du blir en del av vår gemenskap där vi tror på att lyckligt arbete skapas.

Arbetsuppgifter

Som specialist inom kundreskontra kommer dina arbetsuppgifter att variera och kan inkludera:

  • Kundreskontra
  • Hantering av betalningar, påminnelser och krav
  • Kontoavstämningar
  • Inkassohantering
  • Löpande bokföring

Hur går processen till?

För att komma vidare i ansökningsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan, ladda upp ditt CV och ge oss kontaktinformation. Det tar bara några minuter, och snart blir du synlig för våra rekryterare inom ekonomiområdet. Om du väljs ut kan nästa steg vara en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor, eller så bjuder vi in dig till ett digitalt eller fysiskt möte på vårt centralt belägna kontor i Stockholm.

Kan vi garantera dig ett jobb?

Vi på The Place strävar alltid efter att matcha rätt kompetens med rätt företag, men vi kan tyvärr inte garantera anställning. Vi är dock dedikerade till att hitta spännande möjligheter för så många som möjligt och för dig som är engagerad och motiverad.

Det är viktigt att påpeka att detta är en generell och proaktiv jobbannons, och vi får in uppdrag kontinuerligt. Så vänta inte med att söka – du vill inte riskera att missa något spännande jobberbjudande!

The Place

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag