Logistiker!

Östergötlands län Visstid 2024-02-11

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Nu söker vi en logistiker för ett meriterande uppdrag hos vårt internationella kundföretag i Finspång. Sök idag då tjänsten ska tillsättas omgående!

Nu söker vi en logistiker till vårt kundföretag i Finspång. Du blir en del av ett engagerat team som idag består av 11 medarbetare. Teamet arbetar med olika fokusområden inom Supply Chain, som bland annat behovsplanering, koordinering av kritiska komponenter, förrådsstyrning och returlogistik. De arbetar med stort fokus på långsiktiga strategier och ständig utveckling för att möta deras dagliga utmaningar. De brinner för att jobba i starka team med samarbete i fokus där olika bakgrunder, kompetenser och erfarenheter blir deras styrka.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via oss på The Place med start 1/2, fram till 20/12-2024, med goda chanser till förlängning. Du utgår från kontoret i Finspång men har möjlighet att arbeta på distans ett par dagar per vecka.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med stort fokus på intern ärendehantering och ha en viktig roll i in- och utfasningen av reservdelar som prognostiseras eller anskaffas via prognos. Du arbetar i ett nära samarbete med företagets teknikfunktioner och inköps- och planeringsavdelningar.

I rollen ansvarar du för tillgänglighet av strategiska delar som hör till planerat underhåll genom implementering av ändring, sett till ledtid, förutsättningar samt behov och efterfrågan. Du arbetar i samarbete med kompetenta och engagerade kollegor via analys och kommunikation.

Som logistiker ges du en helhetssyn gällande logistisk styrning, god produktkännedom samt ett stort internt nätverk. Utveckling och förbättring står alltid i fokus.

Vem vi tror att du är

För att göra succé i rollen som logistiker tror vi att du har följande bakgrund:

  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av liknande roll inom Supply Chain
  • Universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot logistik eller motsvarande
  • Bred teknisk kunskap och ett stort tekniskt intresse
  • God erfarenhet av att jobba i affärssystem och god erfarenhet av MS Office
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Har du arbetat med material- eller logistikstrukturer är det meriterande

Vi tror att du är en analytisk person som ser helheten och har förmåga att identifiera möjligheter och risker. Du är processtyrd, har ett stort driv och gillar förändringsarbete. Vi tror också att du brinner för att skapa nya relationer med kollegor och att du har lätt för att samarbeta. Din kommunikativa förmåga är god och du arbetar på ett strukturerat och målinriktat sätt.

Låter tjänsten intressant? Vi gör löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: Logistiker, Supply Chain, logistisk styrning, teknik, Finspång

The Place

Kontaktperson

Alexandra Ärlestål (Föräldraledig)

Head of Talent Acquisition

Mer om Alexandra


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag