Logistisk projektledare till Finspång!

Östergötlands län Visstid 2023-10-14

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Logistiker som söker en ny utmaning? Läs då vidare och skicka in din ansökan idag då tjänsten ska tillsättas omgående!

Vår kund är ett stort internationellt företag med kontor på flera orter i Sverige. Ett av dem ligger i Finspång och till det kontoret söker vi nu en strukturerad Logistisk Projektledare. Det här är ett konsultuppdrag på heltid med start november och kommer att pågå fram till och med november 2024.

Om rollen och uppdraget

Vi söker nu en person till för rollen som Logistisk Projektledare inom Service projektorganisation som ansvarar för att rätt delar finns på rätt plats i rätt tid.

Avdelningen har som huvudfokus att leverera och koordinera alla material leveranser så som verktyg, instrument och reservdelar till samtliga gasturbininspektioner, modifieringar och stora reparationer över hela världen. Arbetet är omväxlande då man som Logistisk Projektledare arbetar både med långsiktigt och kortsiktigt planerade leveranser. Dina samarbetspartners blir många både internt, externt och globalt. Som Logistisk Projektledare är man en viktig del av ett projektteam där du har en rapporterande, planerande och sammanhållande roll för leverans av delar och reparationer. Primärt fokus för kontoret är affärsmässighet, flexibilitet, öppenhet och framförhållning.

Dina arbetsuppgifter:

 • Logistisk delprojektledare med ansvar för all materialförsörjning avseende material leveranser, leverans av verktyg och instrument för standardinspektioner alternativt modifieringar och stora reparationer. samt leveransbevakning.
 • Agera delprojektledare mot serviceverkstaden vid verkstadsarbeten.
 • Ansvar för leveranser och ekonomisk uppföljning och rapportering till projektledare.
 • Ansvarar för löpande dialog med lokalbolag och kund för att säkerställa hög leveranssäkerhet, inom givet ansvarsområde.
 • Ansvar för leveranskickoff och koordinering med inköp, verkstad, förråd, packning och spedition.
 • Jobba med ständiga förbättringar och representera leveranskoordinering i ett eller flera gränssnittsforum.

Följande bakgrund ser vi som passande för att du snabbt ska komma in i rollen som Logistisk Projektledare:

 • Du har antingen jobbat några år med logistik alternativt har en utbildning inom logistik. Det är ett krav att ha det ena eller det andra med sig.
 • Krav gå goda kunskaper i Svenska och Engelska.
 • Utmärkande för dig är din planeringsförmåga och dina strukturerade egenskaper.
 • Du har ett intresse för att förbättra kundrelationer och trivs med att ha en koordinerande roll mot många gränssnitt.
 • Att du är en lagspelare och har lätt för att jobba inom och över avdelningsgränser, tillsammans med olika professioner är en självklarhet i detta arbete.
 • Meriterande med kunskaper i SAP.

Tjänstens omfattning

Detta är ett konsultuppdrag på heltid 40h/v med arbetstider 8-17 på vardagar. Du blir anställd som konsult via oss på The Place. Önskad start är november till och med 31/11–2024. Du utgår från kontoret i Finspång. Du behöver vara på plats 40 h/veckan under första tiden under upplärning. Därefter förväntas du vara på plats 3 gånger/vecka.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: Logistik, SAP, The Place

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag