Löneadministratörer sökes!

Stockholms län Tillsvidare 2023-06-20

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Arbetar du med lön idag och vill ta nästa steg mot ditt drömjobb? Se hit!

På The Place hjälper vi våra kunder dels i rekryteringsuppdrag och när de behöver en konsult för ett specifikt uppdrag eller under en period. Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt kompetensnätverk inom HR & Lön? Då är första steget att du svarar på den här annonsen. Vår förhoppning är att kunna hjälpa dig att få kontakt med intressanta arbetsgivare!

Kvalifikationer

Just nu söker vi söker dig som har intresse för och kunskaper inom något eller några av följande områden:

  • Något års erfarenhet av brett lönearbete
  • Erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen från start till slut.
  • Har arbetat med olika kollektivavtal, både tjänstemän och arbetaravtal
  • Kompetens inom pension och försäkring
  • Utbildning inom HR eller Lön
  • Goda systemkunskaper 

Har du jobbat med något specifikt system? Berätta gärna om det i din ansökan! Har du specifika önskemål om geografiskt område, bransch, heltid eller deltid eller annat, ta med det i din ansökan så kan vi hjälpa dig till ditt nästa spännande jobb.

Hur processen går till

Det första steget för att gå vidare är att du skickar in din ansökan, laddar upp ditt CV och fyller i hur vi får tag på dig. Tro mig, det kan gå snabbt! Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom HR & Lön. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

Kan ni garantera mig ett jobb?

Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.
Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: Löneadministratör, lönespecialist, lönekonsult, payroll, interim, lön

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Coordinator

Mer om Daniella