Marknad- och säljansvarig till NSG!

Stockholms län Tillsvidare 2023-12-28

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Är du en duktig kommunikatör och marknadsförare som också drivs av försäljning? Är du en naturlig projektledare med förmåga att skapa engagemang? Läs då vidare!

Just nu söker vi en driven marknadsförare till vår kund, NSG – en av Nordens ledande aktörer inom ädelmetallsbranschen! Vi söker dig som kan utveckla företagets kommunikation, särskilt kopplad till försäljningsmål. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt med marknadsföring och i nära samarbete med försäljningsteamet. Du får ett roligt uppdrag där du får jobba med både digital kommunikation på webben och i sociala medier, samt med printmaterial till bland annat mässor. I ditt team ingår en webb- och IT-ansvarig samt en marknadsassistent. I din roll ingår även att projektleda, peppa och följa upp ditt teams aktiviteter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ta fram en marknadsplan och KPIer i samråd med närmaste chef
 • Layout och originalframställning för NSGs direktreklam och annonser
 • Ta fram layout för utställningsmaterial till mässor
 • Säkerställ att alla dokument följer NSGs grafiska profil
 • Skapa innehåll och genomföra sociala medier-kampanjer
 • Skapa Google Ads samt följa upp och optimera kampanjerna
 • Producera content och copy för nyhetsbrev och webben
 • Utveckla och driva deras webbsidor (guldalliansen, aurumforum och blue circle)

Vem tror vi att du är

För att lyckas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom grafisk design eller marknadsföring och har jobbat några år i en liknande roll med störst fokus på digital kommunikation. Du är van att arbeta utifrån definierade processer och rutiner men är lika mycket en kreativ och innovativ person! Du har en mycket god förmåga att säkra visuellt effektiv, inspirerande och sammanhållen kommunikation och tycker om att ta fram genomarbetad copy. Du är väl bevandrad i Indesign, Photoshop och Illustrator.

Att du är en naturlig projektledare ser vi som en fördel, då du bör trivas med att arbeta självständigt lika mycket som att samarbeta och följa upp dina kollegor. Du trivs i en miljö med högt arbetstempo och klarar av att handskas med många bollar i luften. Att du är nyfiken på omvärlden ser vi som en självklarhet!

Några kvalifikationer

 • Utbildning inom media och kommunikation och/eller grafisk design
 • Några års erfarenhet av att arbeta i liknande roll, ex. marknadskoordinator, marknadsansvarig, kommunikatör
 • Längre erfarenhet av att ta fram försäljnings och marknadsstrategier
 • Goda kunskaper inom Adobe Creative Suite eller motsvarande
 • Kunskaper inom Google och Meta Ads
 • Flytande i svenska och engelska

Det är meriterande om:

 • Du har erfarenhet av produktfotografering
 • Har kunskap av att SEO-anpassa innehåll
 • Har erfarenhet av att arbeta i WordPress, Umbraco och Mailchimp

Låter tjänsten intressant? Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

Vilka är NSG?

NSG är en av Nordens största aktörer inom raffinering av ädelmetaller. Med över 25 år i branschen är NSG en pålitlig leverantör av ädelmetaller till guldsmeder, industri och investerare.

På NSG välkomnas du till ett familjärt och engagerat team på 30 personer som sitter i fina stora lokaler söder om stan, närmare bestämt i Västberga (intill Hägersten). Utöver kontor och mötesrum finns en trevlig lounge samt shuffleboard-plan för den som vill ta en match på lunchen. Från kontoret jobbar ni måndag till fredag – med lyxen att avsluta arbetsveckan redan kl. 15.00 på fredagar.

Tjänstens omfattning

Detta är en tjänst på heltid, 38h/v där du under de första 6 månaderna blir anställd som konsult via oss på The Place, därefter finns det möjlighet till en tillsvidareanställning hos NSG.
Du kommer att arbeta på kontoret i Västberga Allé 36B i Hägersten.
Arbetstider 8-17 mån-tors och 8-15 fre. Tillträde snarast, med hänsyn till uppsägningstid

Obs! Bakgrundskontroll kommer att genomföras på slutkandidat och därför behöver du ha ett klanderfritt förflutet.

The Place – Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

Sökord: marknadsansvarig, digital kommunikation, sociala medier, content creation, kommunikatör, projektledning

Logo

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag