Marknadsassistent på deltid till teknikföretag (Distans)

Östergötlands län Visstid 2023-05-27

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Studerar du marknad och kommunikation och är på jakt efter ett meriterande deltidsjobb på sidan av dina studier? Perfekt! Då är det dig vi söker!

Vår kund är ett globalt teknikföretag med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. Företaget har funnits i Sverige sedan 1893 och har idag strax över 4000 medarbetare på ett 40-tal orter. Här får du möjlighet att arbeta på ett stort bolag i tillväxt, som dessutom är en uppskattad uppdragsgivare för flera av våra nuvarande konsulter. Koncernspråket är engelska.

Rollen och uppdraget

Till vårt välkända kundföretag i Finspång söker vi en marknadsassistent för ett spännande projekt inom marknad. I rollen stöttar du primärt kommunikationsavdelningen inför, under och efter ett evenemang som vår kund ska ha i september. Du stöttar även med allmänna uppgifter generellt inom event/bemanningsplanering, uppdatering och korrekturläsning av Powerpoints och intranät, samt framtagning av reklammaterial, fotografering, filmning och texter för bland annat sociala medier.

Tjänsten är en deltidstjänst med start 1/5 och fram till 31/12, med goda chanser till förlängning. Du anställs av oss på The Place och jobbar som konsult hos vårt kundföretag. Placering av tjänsten är i Finspång men majoriteten av arbetet kan ske på distans. Man ska kunna ta sig till kontoret vid specifika händelser (främst mellan augusti-september). Ungefärlig uppskattning av tjänstens omfattning är:

Maj: 25-50%
1 juni – 31 september: 75-100%
31 september – 31 december: 25-50%

Vem vi tror att du är

För att passa och göra succé i rollen som marknadsassistent ser vi gärna att du har:

  • Goda kunskaper av sociala medier samt fotografering med mobilkamera
  • Nuvarande student inom media/kommunikation eller liknande
  • God kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska

Dina personliga egenskaper

Vi tror att du är en nyfiken och framåt person som vill lära mer och utvecklas inom marknadsområdet. Du har en positiv attityd och lätt för att arbeta självständigt och driva ditt egna arbete framåt, då tjänsten mestadels sköts på distans. Du är noggrann och ordningsam och har en god struktur. Låter det här som ett uppdrag för dig? Strålande, sök tjänsten redan idag!

Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: Marknadsassistent, marknadskoordinator, media, marknad, kommunikation, distans, remote, hybrid

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag