Medarbetare till Assistancekårens servicecenter

Stockholms län Tillsvidare 2023-06-02

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Brinner du för service och vill jobba i en spännande organisation som hjälper människor i nöd? Då har vi en perfekt möjlighet för dig. Nu har du chans att bli en vardagshjälte på riktigt!

Just nu söker vi servicecentermedarbetare till Assistancekårens larmcentral i Sundbyberg. I denna utmanande och spännande roll får du möjlighet att ta din kompetens till nästa nivå – och göra skillnad på riktigt.
Assistancekåren är Sveriges största organisation inom vägassistans och bilbärgning. Här blir du en del av en spännande och fartfylld organisation som alltid strävar efter att ligga i digital framkant. Du välkomnas in i en familjär kultur med kollegor som alla värderar god sammanhållning och brinner för sitt jobb.

Låter det här som en tjänst för dig? Vi hoppas det. Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Rollen som servicecentermedarbetare på Assistancekårens larmcentral

Som servicecentermedarbetare till Assistancekårens larmcentral är du en viktig del i att underhålla och förstärka kundrelationer. Din främsta uppgift är att ta emot inkommande ärenden via telefon och hjälpa personer i nöd längst vägarna.
De som ringer in och behöver hjälp av Assistancekåren varierar med allt från nyblivna bilister, försäkringsbolag, räddningstjänst och en mängd myndigheter. Med andra ord – inget uppdrag är det andra likt. Det gäller därför att vara lyhörd och uppmärksam på kundernas varierande problem och ärenden.
Du kommer att utgå från kontoret i Sundbyberg med närhet till restauranger och goda kommunikationer till stan. Ditt framtida team består av ca 25 engagerade kollegor. Du kommer att jobba tight ihop med ditt team, men rollen innebär även en hel del självständigt arbete.

Tjänsten omfattar heltid. Efter avslutad utbildning kommer du arbeta i rullande skift. Man arbetar främst dag och mellanpass, det förekommer även arbetspass tidiga mornar och sena kvällar. Det kan exempelvis handla om pass med tiderna 06.00-14.00 eller 16.00-01.00, och även pass var tredje helg (med riktigt schysst OB såklart!).

Hur dina dagar kan se ut

 • Ta emot beställningar, främst via telefon.
 • Besvara inkommande ärenden via mejl.
 • Hantera kontakter och kundrelationer.
 • Vara behjälplig med administrativa arbetsuppgifter.
 • Leda och fördela uppdrag via ASSIST.
 • Vara stöd och support för ditt team och i andra delar utanför Servicecentret.

Kvalifikationer

För att trivas och göra succé som servicecentermedarbetare tror vi att du har:

 • Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
 • Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.
 • God systemvana och tidigare har jobbat med Office-paketet.
 • Tidigare erfarenheter inom kundservice eller kundtjänst.

Har du tidigare erfarenheter av att ha jobbat på larmcentral eller i försäkringsbranschen är det meriterande, men inget krav.

Vem vi tror att du är:

Som person tror vi att du är driven och engagerad, och såklart brinner för förstklassig kundservice. Du motiveras av att vara på en fartfylld arbetsplats med stundtals högt arbetstempo. Du är ansvarsfull och strukturerad i ditt arbetssätt, och skulle aldrig låta någon arbetsuppgift falla mellan stolarna.
Då du kommer att ta emot samtal från många olika kunder som alla har olika problem, är det viktigt att du är kommunikativ och lyhörd – och trivs med att prata i telefon. Det är även viktigt att du trivs med att jobba både självständigt och i samarbete med ditt team, och alltid strävar efter att ge bästa möjliga support till kunder och kollegor.

Om tjänsten

 • Denna tjänst börjar som ett konsultuppdrag på sex månader via The Place och ambitionen är sedan att du går över i anställning hos Assistanskåren.
 • Tjänsten är på heltid och omfattar 40/vecka. Du jobbar skift, olika arbetspass som schemaläggs mellan 06:00-01:00, samt var tredje helg.
 • Du arbetar på Assistancekårens huvudkontor i Sundbyberg.
 • Önskad start så snart som möjligt

Om Assistancekåren

Assistancekåren är en bärgningsorganisation som består av cirka 160 stationer från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Assistancekåren strävar alltid efter att ligga i framkant, inte bara när det gäller kvalité i bärgning utan i hela ledet, från larm till faktura. De satsar mycket på sina medarbetare och digitala system som ständigt utvecklas för att underlätta din, bärgarens och sina kunders vardag.

 

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Logo

Kontaktperson

Amanda Wiberg är Talent Acquisition Partner på The Place.

Amanda Wiberg

Business Area Manager Customer Service

Mer om Amanda


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag