Nätverkstekniker sökes till Göteborg!

Västra Götalands län Visstid 2023-10-26

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Är du en erfaren nätverkstekniker med en passion för att skapa och underhålla nätverksmiljöer

Vår kund söker en nätverkstekniker för stationering i Göteborg eller Linköping, Husqvarna är också möjligt. Det här är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och ett år framåt. Därefter önskar vår kund ta över anställningen. 

Om rollen och uppdraget

Vi söker en dedikerad specialiserad nätverksmiljötekniker för att ansluta sig till vårt dynamiska team och ta ledningen i att designa, implementera och övervaka nätverksinställningar för miljöer för speciella ändamål. Om du har en förståelse för nätverksarkitektur, protokoll, säkerhetsåtgärder och brandväggshantering, då är vi intresserade av dig.

Rollbeskrivning:
Som specialiserad nätverksmiljötekniker kommer du att vara den drivande kraften bakom att skapa nätverkslösningar som tillgodoser de distinkta kraven från olika områden. Du kommer att samarbeta nära med intressenter för att identifiera deras exakta krav och översätta dem till robusta nätverkskonfigurationer som optimerar prestanda, säkerhet och efterlevnad.

Huvudansvar:

  • Nätverksdesign: Skapa skräddarsydda nätverksarkitekturer som är anpassade till de specifika behoven i miljöer för speciella ändamål. Designa nätverkslayouter, hårdvarukonfigurationer och kommunikationsprotokoll som säkerställer sömlös anslutning och resurstillgänglighet.
  • Brandväggshantering: Har en djup förståelse för brandväggsteknologier och -tekniker. Konfigurera och hantera brandväggar för att skydda nätverk, kontrollera trafik och minska säkerhetsrisker.
  • Regelefterlevnad: Håll dig à jour med branschspecifika föreskrifter och efterlevnadsstandarder. Se till att nätverksinställningar följer relevant dataskydd och branschriktlinjer.
  • Samarbete: Arbeta nära med tvärfunktionella team, inklusive IT-administratörer, applikationsutvecklare och säkerhetsexperter, för att skapa holistiska lösningar som möter miljöns omfattande behov.

 

Tjänstens omfattning

Detta är ett konsultuppdrag på heltid 40h/v med arbetstider 8-17 på vardagar. Du blir anställd som konsult via oss på The Place för att efter ett år gå över i anställning hos kundföretaget. Önskad start så snart som möjligt.  Säkerhetsprövningssamtal och bakgrundskontroll kommer att genomföras och svenskt medborgarskap är ett krav. Kunskap i svenska och engelska. 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: Nätverkstekniker, brandvägg, Göteborg

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag