Norsktalande kundservicemedarbetare

Västra Götalands län Tillsvidare 2024-06-30

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Nu söker vi efter norsktalande kundservicemedarbetare som liksom vi älskar kundservice! Är du på jakt efter nästa steg i karriären? God - läs vidare!

Vi är glada att se en ökad efterfrågan från våra kunder som söker norsk kompetens inom kundservice. Därför söker vi nu dig som trivs att arbeta med människor och vill jobba som kundservicemedarbetare. Detta är en generell och proaktiv annons för inkommande förfrågningar, både på heltid och deltid. 

Om rollen som kundservicemedarbetare

Inom serviceområdet finns det många olika typer av jobb i många olika typer av branscher. Gemensamt för roller inom serviceyrket är att du är företagets ansikte utåt. Du ansvarar för kundkontakten och ser till att inkommande ärenden hanteras från start till slut.

Exempel på arbetsuppgifter som kundservicemedarbetare:

  • Besvara kunders frågor och lösa problem via telefon, mail och chatt
  • Besvara frågor via sociala medier
  • Registrera nya kunder
  • Ta emot beställningar, order, bokningar och reklamationer
  • En del kundservicemedarbetare jobbar även med administration och fakturahantering

Din bakgrund:

  • Mycket goda kunskaper i norska 
  • Grundläggande datorkunskaper, Officepaketet mm.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska är meriterande
  • Tidigare erfarenhet inom service är meriterande 

Vem vi tror att du är:

Förutom att du såklart är flytande i det norska språket så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper!

För att trivas och göra succé i rollen som kundservicemedarbetare är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, tycker om att prata med andra människor och brinner för att ge god service. Du får en liten extra kick när du känner att du hjälpt någon annan och löst deras eventuella problem. Självklart är också sinne för detaljer och kommunikation viktigt för dig som är intresserad av roller inom kundservice då du kommer att ha många kontakter utåt.

Hur processen går till

Det första steget är att du skickar in din ansökan, det går snabbt, ladda upp ditt CV och fyll i hur vi får tag på dig. Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom Customer Service. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt möte med en rekryteringskonsult på The Place. 

Kan ni garantera mig ett jobb?

Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så att du inte missar något spännande jobb!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: kundservice, kundtjänst, kundsupport, telefon, mail, back office, administration, norska, trollhättan, göteborg, uddevalla, 

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag