Ekonomikandidater sökes!

Stockholms län Tillsvidare 2023-11-01

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Är du på jakt efter nästa steg i karriären inom ekonomi? Kanon, läs vidare!

Just nu söker vi dig som har erfarenhet som ekonomiassistent, redovisningsekonom eller controller och som vill utvecklas vidare på en ny arbetsplats. Kanske arbetar du idag brett och självständigt inom ekonomi och önskar bli en del av ett större sammanhang på en ekonomiavdelning där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper? Eller kanske är det så att du vill bredda dig och göra fler delar inom ekonomi? Vår förhoppning är att kunna hjälpa dig att få kontakt med intressanta arbetsgivare!

Vi på The Place rekryterar löpande inom ekonomiområdet; både juniora och seniora profiler till konsultuppdrag samt direkt rekrytering till kund. Våra kunder finns inom olika branscher och vi samarbetar med både små, medelstora och större företag.

Exempel på arbetsuppgifter inom ekonomi:

 • Löpande bokföring och redovisning
 • Månad- och årsbokslut
 • Hantera- och bevaka fakturaflödet för kund- och leverantörsreskontra.
 • Analys- och prognosarbete
 • Lönehantering
 • Övrig ekonomiadministration

Din bakgrund kan exempelvis vara:

 • Minst ett års erfarenhet av redovisning,
 • Minst ett års erfarenhet som controller
 • Erfarenhet av avstämningar och reskontra
 • Gymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi
 • Erfarenhet av Officepaketet och god kunskap i Excel
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Efter gymnasial utbildning är meriterande
 • Erfarenhet av SAP är meriterande

Men oj vilken oklar jobbannons, vad handlar det om för tjänst egentligen?!

Jaa, vi förstår om det kanske verkar lite oklart! Är vi bara för lata för att skriva en enskild annons till varje tjänst? Nej, så är inte riktigt läget. Sanningen är helt enkelt att vi har flera ekonomiroller på bordet just nu, och vi får in nya spännande tjänster från våra kunder stup i kvarten.
Med denna generella och proaktiva jobbannons vill vi få in din ansökan för att kunna matcha dig med rätt tjänst så fort som möjligt! (Vilket blir väldigt effektivt för våra kunder, och väldigt skönt för dig. En win-win!)
Vi hittar din perfect match!

När du registrerar ditt CV, se till att fylla i vilka eller vilket område du har erfarenhet av och är intresserad att arbeta inom.
Har du även specifika önskemål om geografiskt område, bransch, heltid eller deltid eller annat, skriv gärna det i din profil så kan vi hjälpa dig att hitta din perfect match!

Är du vår nästa stjärna inom ekonomi? Vänta då inte på bättre tider! Skicka in din ansökan idag!

The Place – Where Happy Work Happens
Vi gör saker lite annorlunda. The Place är en 30-årig rekryterings- och kompetenspartner som sätter glädjen först. På en marknad där merparten rekryteringsfirmor konkurrerar om samma, allt medvetnare talangpool, är hårda värderingar, hög omsättning, individer reducerade till nummer och kortsiktighet numera en norm. Att jobba är viktigt, men det är inte allt; vi står för att skapa en balans mellan liv och arbetsliv som känns både hållbar och kul. Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. Hos The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Alexandra Ärlestål (Föräldraledig)

Head of Talent Acquisition

Mer om Alexandra


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag