Redovisningsassistent till beauty-bolag

Stockholms län Tillsvidare 2023-08-13

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Är du i början av din karriär inom ekonomi? Perfekt! Nu har du chansen att ta klivet ut i arbetslivet och axla rollen som redovisningsassistent på ett globalt och innovativt bolag

Vår kund som är ledande inom beauty söker nu efter en driven och hungrig redovisningsassistent till sitt kontor i Stockholm. Här välkomnas du till en innovativ organisation med snabba beslutsvägar, en kultur som präglas av glädje, högt i tak och en vilja att alltid förbättras och ligga steget före.

Detta är en heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja hos vår kund så snart som möjligt. Du blir under de första 6 månaderna anställd som konsult hos oss på The Place, med ambitionen att därefter gå över i anställning hos kunden.

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Som Redovisningsassistent kommer du tillhöra Finance teamet och arbeta tätt ihop samt stötta Redovisningsansvarig i det dagliga ekonomiarbetet. Rollen som redovisningsassistent är bred där du bland annat kommer att ansvara för kund- och leverantörsreskontra, utläggsredovisning, bankavstämningar, valutakonton samt ansvara för dagskassor. I rollen finns också utrymme för utveckling och fler ansvarsområden.

Därför är du rätt för den här rollen

Du är i början av din karriär inom ekonomi och vill gärna utvecklas inom redovisning. Vidare är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du gillar att jobba brett och är inte rädd för att ställa frågor eller kavla upp ärmarna när det behövs. Du är flexibel i ditt arbetssätt och drivs av att ta dig an nya utmaningar.

Vidare har du:

  • Universitetsutbildning inom ekonomi
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av redovisning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Intresse för affärssystem och god systemvana

Om kunden

Vi brinner för beauty och är en ledande leverantör i Norden. Våra tjänster och produkter genomsyras av kvalitet och säljs över flera delar av världen. Som arbetsgivare erbjuder vi flexibla arbetstider, med möjlighet till att jobba både från kontoret och hemifrån. Här blir du en del av ett härligt, glatt och ambitiöst gäng på ett globalt företag där det ständigt händer spännande saker. Vi är ett entreprenörsföretag med fokus på personlig utveckling och snabba beslutsvägar. Här kommer att du att omfattas av kollektivavtal, ha rätt till 30 dagars semester och friskvårdsbidrag. Dessutom kan du ta del av rabatter på våra produkter och tjänster!

Så, om du är redo att ta dig an rollen som redovisningsassistent och vara en del av vår kunds passionerade finance team så väntar vi spänt på din ansökan.

Skicka in ditt CV och ett personligt brev som berättar varför du är rätt person för jobbet. Vi går igenom urval löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig och få möjligheten att lära känna dig bättre!

 

The Place

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag