Ordermottagare till Ramirent och Stavdal Lift

Stockholms län Tillsvidare 2023-10-06

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Är du en lagspelare som tycker om att koordinera och ge god service? Gillar du kombinationen av kundrelationer och administration? Se hit!

Vi söker just nu efter en serviceinriktad och lagspelande ordermottagare till Ramirent i Järfälla och deras liftsegment Stavdal Lift. Företaget är en ledande leverantör inom maskinuthyrningsbranschen där de kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Deras mål är att hjälpa deras kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna.

Som ordermottagare på Ramirent kommer du att ha daglig kontakt via telefon och mail med deras företagskunder. Du kommer att ta emot order och lägga in ärenden i deras interna system samt registrera tillbakalämnandet av maskinerna. Du ser till att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Med tiden kommer även rollen succesivt att utökas med attestering av fakturor, enklare krediteringar och övrig administration.

På Ramirent kommer du att jobba i ett ungt härligt team på fyra personer där laget går före jaget och man tillsammans hjälps åt för att leverera den bästa servicen. Kontoret är beläget i Järfälla där totalt 25 personer jobbar och där finns även deras maskiner. Tjänsten är en form av rekrytering där man först är anställd som konsult via The Place och sedan är intentionen att efter 6 månader går över i anställning hos kundföretaget. Tillträde är omgående med hänsyn till viss uppsägningstid. Arbetstider är mån-fre 7-16, på plats på kontoret.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår:

  • Hantering av Ramirents uthyrnings- och försäljningssortiment mot företagets kunder
  • Rådgivning i valet av produkter inom lift
  • Uppläggning och kreditkontroll av nya kunder
  • Utveckla nya och befintliga kundrelationer
  • Framtagning av offerter

Vem tror vi att du är?

För att göra succé i rollen som ordermottagare på Ramirent tror vi att du:

  • Har en gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Har god datorvana och förmåga att använda IT-verktyg
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
  • B-körkort är meriterande men inget krav

Då det stundtals är högt tempo tror vi att du trivs att arbeta på en arbetsplats där det händer mycket samtidigt som du värdesätter att hjälpa och stötta dina kollegor. Du är serviceminded och tycker om att skapa och bygga relationer. Du är systematisk, strukturerad och är duktig på att prioritera. Samtidigt är du glad, positiv och gillar att bidra med god stämning.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?

På Ramirent är våra värderingar ”Smooth Service with a Smile”. Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Våra olikheter, erfarenheter och kunskaper driver Ramirent framåt. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten. Inom Ramirent har vi schyssta och trygga anställningsvillkor.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Logo

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag