Sales Support till Senergia i Jönköping!

Jönköpings län Tillsvidare 2023-06-30

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Tycker du att det är spännande med hållbar energi, är analytiskt lagd, en riktig doer och älskar att leverera service i världsklass? Då kan vi ha rätt utmaning för dig, så läs vidare!

Nu har du chansen att joina ett innovativt, hållbart och framtidsvisionärt bolag i tillväxtfas! Senergia är en ledande nordisk grossist för hållbar energi, och söker just nu nya medarbetare till deras sales team i Jönköping.

Vill du vara med och främja hållbar innovation samt öka andelen förnybar energi i Sverige? Senergia erbjuder helhetslösningar inom solenergi, elbilsladdning och energilagring – och efterfrågan fortsätter att växa starkt! Just nu söker vi en Sales Support till Senergia i Jönköping. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att arbeta på ett företag och i en bransch som är i en stark tillväxtfas. Det finns på sikt stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill!

Vill du vara med på Senergias resa? Välkommen med din ansökan.

Om rollen som Sales Support

Du kommer att ha en nyckelroll då du supporterar säljarna i deras affärer och era kunder genom hela resan från beställning till leverans! Du administrerar inkommande beställningar i Senergias ärendehanteringssystem, säkerställer att tjänsten levereras komplett och kan besvara orderrelaterade frågor. Utöver det kommer du att ha ett stort fokus på att ta hand om och förädla era kundrelationer, genom att hålla uppföljningsmöten med befintliga kunder och förse dem med all information de behöver. Det kommer även att innebära viss merförsäljning samt besök ute hos kunder, så det är därför av stor vikt att du har ett affärsmässigt sinne!

På Senergia jobbar man i sammansvetsade team, – men du kommer att få ta stort eget ansvar och vara en viktig länk mellan kunderna, inköp, logistik och försäljningsteamet. Du servar kunder på telefon, mejl och på fysiska möten och jobbar administrativt, koordinerar internt och har fokus på problemlösning!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Du tar hanterar ordrar från kunder i ärendehanteringssystem
 • Du hanterar kundleveranser, löser problem och koordinerar internt
 • Du jobbar primärt med våra största B2B-kunder
 • Det är du som har koll på detaljerna och fångar bollarna innan de hamnar mellan stolarna
 • Du supporterar säljarna, och tar inkommande samtal från både kunder, inköp och försäljning
 • Du har uppföljningsmöten med kunder och jobbar med merförsäljning
 • Du har koll på och följer upp leveransen till kund
 • Du gör månatliga avstämningar och prognoser

Vem söker vi för tjänsten?

Vi söker dig som är nyfiken, driven och strukturerad och som också brinner för service! Du har ett sinne för affärer, är naturligt social och öppen, kan hantera olika typer av människor och är duktig på att inge förtroende. Vidare är du analytisk och noggrann med förmåga att se på flöden med ett helikopterperspektiv som till detaljer, då du kommer att behöva prioritera bland leveranserna. Vi ser gärna att du är tekniskt lagd och har ett intresse för branschen med en positiv inställning till att lära dig mer om den.

 • Du har erfarenhet från liknande positioner som innesäljare och inom orderadministration, logistik eller transportplanering
 • Du har en hög servicenivå och god erfarenhet av försäljning och kundrelationer
 • Du har förmåga och erfarenhet av att ta affärsmässiga beslut
 • Du trivs med att ha många saker igång samtidigt och förlorar inte kontrollen
 • Du är noggrann och van att hantera data i Excel och ERP / CRM system
 • Du drivs av att ta egna initiativ och att jobba i en framåtriktad bransch och företagskultur
 • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
 • B-körkort

Det är meriterande om du:

 • Har en gymnasieutbildning inom el eller teknik och/eller eller ett starkt intresse för teknik
 • Behärskar flera språk

Vad erbjuder Senergia dig?

En härlig teamkänsla och en känsla av att allt är möjligt! Du får bli en del av ett gäng nyfikna, ambitiösa och framåtsträvande personer som gärna hittar på roliga aktiviteter tillsammans. Här är det högt i tak och nya idéer om hur bolaget kan ta nya höjder välkomnas! Du kommer att få en ordentlig onboarding med interna utbildningar och teamträffar. Och långsiktigt finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill.

Tjänstens omfattning

Detta är en direktrekrytering och heltidstjänst på 40h/v med kontorstider 8-17 på vardagar.
Du kommer att utgå från kontoret på Transportvägen i Jönköping, med möjlighet att ibland arbeta på distans.
The Place är Sveriges enda Worklife Partner
För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.
Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

 

Sökord: orderadministratör, orderplanerare, orderkoordinator, customer support, säljsupport, sales support representative, kundservicemedarbetare

Logo

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag