Platschef till Centralbadet i Norrköping sökes!

Östergötlands län Tillsvidare 2024-05-26 | 1 dagar kvar

Logo

Nu söker vi en platschef till Medley, Centralbadet i Norrköping!

Letar du efter ett ansvarsfullt arbete där du kan göra skillnad? Brinner du dessutom för bad, träning och hälsa och vill inspirera andra till ett mer aktivt, friskare och gladare liv? Då kan vi ha det perfekta jobbet för dig – Medley söker nu en platschef till sin anläggning på Centralbadet i Norrköping!

Centralbadet i Norrköping har 9 bassänger, äventyrsbad, tre bubbelpooler och tre rutschkanor, samt mycket uppskattade utomhusbassänger med hopptorn. I anläggningen finns även gym, gruppträningsalar, bastu och café. Här blir du en del av ett härligt och sammansvetsat gäng på 11 heltidsanställda och flertalet tim- och uppdragsanställda.

Om rollen som platschef

Som platschef har du det övergripande ansvaret för att leda anläggningen gällande personal, verksamhet, arbetsmiljö, säkerhet, försäljning och resultat.

Ditt huvudfokus kommer att vara att leda, motivera och utveckla anläggningens medarbetare och se till att rutiner och säkerhetsföreskrifter efterföljs – med målet att skapa en både trivsam och säker arbetsmiljö för våra gäster och medarbetare.

Du kommer se till att anläggningen är välskött, inbjudande och att den följer Medleys koncept och avtal. Du kommer även få möjlighet att planera och driva förbättringsarbeten. I rollen kommer du även ha mycket kontakt med lokala föreningar och jobba i projektarbeten med Norrköping kommun.

Förväntan på dig som Platschef och operativ ledare

Som operativ ledare på Medley, arbetar man i den dagliga driften. Man leder på ”golvet” och följer upp medarbetarna i det dagliga arbetet. Man har det övergripande ansvaret för rekrytering, bemanning/schemaplanering, försäljning och arbetar själv i verksamheten med bemanning och rondering i bad, reception, café, gym och shop i syfte av att ”lead by example” men även för att effektivisera bemanningen. Man behöver inte vara experten inom alla områden men har ändå övergripande kunskap inom områden/avdelningarna inom sin organisation.

Arbetsuppgifter
Exempel på arbetsuppgifter i rollen som platschef:

 • Budget- och resultatansvar.
 • Personal- och arbetsmiljöansvar.
 • Planera, organisera och strukturera förbättringsarbeten på anläggningen.
 • Säkerhetsställa att anläggningen är välskött och följer Medleys konceptet, avtal och säkerhetsriktlinjer.
 • Övergripande ansvar för rekrytering, bemanning, schemaplanering och rondering efter anläggningens behov.
 • Externa relationer & projekt med Norrköping kommun samt täta kontakter med lokala föreningar, lokalmedia, leverantörer och samarbetspartners.

Erfarenhet och kunskaper
För att trivas och göra succé i rollen som platschef tror vi att du har:

 • Erfarenhet av ledande roll med personalansvar.
 • Erfarenhet från träningsverksamhet såsom gym, gruppträning eller simhall eller tidigare arbetat med service och/eller försäljning.
 • Tidigare erfarenhet av budget- och målarbete.
 • Goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö.
 • God systemvana.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i skrift och tal.

Är du den vi letar efter?

I den här rollen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och passa in i rollen tror vi att du är en stabil, trygg och tydlig ledare med förmåga att planera och strukturera arbetet för verksamheten.

Vidare tror vi att du är en person som är coachande och kommunikativ, och som kan förmedla mål och ge feedback till ditt team på ett pedagogiskt och ödmjukt sätt. Du är en fena på att samarbeta med andra – oavsett om det är kollegor, kunder eller samarbetspartners.

Som platschef på Medley är ingen dag är den andra lik. Vi tror därför att du tycker om att ha en varierad arbetsroll och är inte främmande för att hoppa in och arbeta operativt om det så krävs.

 Villkor och omfattning

 • Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Medley.
 • Arbetstider: 38,25 timmar per vecka (arbete ca 2-3 kvällar, samt en helgdag i månaden ingår, då verksamheten har sin ”peak” under dessa tider och dagar).
 • Plats: Norrköping.
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
 • För denna roll kommer det att göras en bakgrundskontroll på slutkandidaten.

 Låter det här som något för dig? Vänta inte med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om Medley

Medley är en av Sveriges ledande aktörer i bad- och friskvårdsbranschen och startade sin verksamhet 2001. Fler än 20 bad- och träningsanläggningar fördelade på 17 kommuner drivs idag av Medley. I flertalet fall bedrivs verksamheten i anläggningar som ägs av kommuner, men verksamhet bedrivs även i egna lokaler. Vi vill vara det självklara valet och den naturliga mötesplatsen i de kommuner vi verkar i för en aktiv fritid på land och i vatten. Läs gärna mer på www.medley.se

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Sök tjänsten

Logo

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag