Platschef till Harjagersbadet i Kävlinge

Skåne län Tillsvidare 2023-05-26

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Är du en ledare ut i fingerspetsarna och letar efter ett ansvarsfullt arbete där du kan göra skillnad?

Brinner du dessutom för träning och hälsa och vill inspirera andra till ett mer aktivt, friskare och gladare liv? Då kan vi ha det perfekta jobbet för dig!

Vår uppskattade kund Medley söker nu en platschef till Harjagersbadet i Kävlinge. Det här är ett helt nytt, fint badhus som har ett planerat öppningsdatum i början av september. Vi har nyligen vunnit den här upphandlingen och vi börjar vårt avtal per den 1 april 2023. Detta är en ledande roll där du kommer att ha det övergripande ansvaret av att leda anläggningen gällande personal, verksamhet, arbetsmiljö och säkerhet, försäljning och resultat. Vi önskar att du som söker, börjar så fort som möjligt.

Rollen

I rollen som platschef kommer huvudfokus vara på att leda, motivera och utveckla anläggningens medarbetare på en grupp bestående av cirka 15 heltidsanställda och 15 timanställda. Detta för att skapa en trivsam miljö och att nå uppsatta försäljningsmål och nyckeltal. I rollen kommer du också få stöttning av en lokal ledningsgrupp (teamleaders). Vi tror att för att passa i rollen så gillar du att ingen dag är den andra lik, tycker om en varierad arbetsroll och att inte vara främmande för att hoppa in och arbeta operativt om det så krävs.

I rollen som platschef kommer du bland annat att ansvara för dessa arbetsuppgifter:

 • Budget- och resultatansvar
 • Planera, organisera och strukturera förbättringsarbeten på anläggningen
 • Övergripande ansvar för rekrytering, bemanning, schemaplanering och rondering efter anläggningens behov
 • Hålla kontinuerliga utvecklings- och medarbetarsamtal, coacha, inspirera och leda personalgrupp
 • Marknadsföring och marknadsaktiviteter med sociala medier på lokal nivå. Medley centralt sköter den företagsgemensamma marknadsföringen/Kampanjerna
 • Driva försäljning och merförsäljning
 • Externa relationer & projekt med vår beställare Kävlinge kommun samt täta kontakter med lokala föreningar
 • Säkerhetsställa att anläggningen är välskött, tilltalande och följer konceptet och avtal

Erfarenhet och kunskaper

För att trivas och göra succé i rollen som platschef tror vi att du har:

 • Dokumenterad erfarenhet av ledande befattning med personalansvar
 • Erfarenhet från besöksnäringen/upplevelsebranschen som givit kunskap om försäljning och bemötande
 • Tidigare erfarenhet av budget- och målarbete
 • God ledarskapsförmåga
 • God systemvana
 • Goda kunskaper i svenska och engelska både i skrift och tal

Utbildning

 • Vi ser gärna att du innehar en högskoleutbildning eller har motsvarande erfarenhet

Är du den vi letar efter?

I den här rollen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och passa in i rollen ser vi att du är en trygg och stabil ledare med förmåga att planera och strukturera arbetet för verksamheten. Vidare ser vi gärna att du är en person som är coachande och kommunikativ med förmåga att tydliggöra mål och ge feedback. Då detta är en ansvarstagande roll med många olika ansvarsområden och kontakter/intressenter ställs krav på samarbetsförmåga och flexibilitet. Ödmjukhet och resultatorientering är också förmågor som är viktiga i sammanhanget för att lyckas i rollen.

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Medley
Arbetstider: 8-17:00
Plats: Harjagersbadet, Kävlinge
Start: omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

Om Medley

Medley grundades 2001 med en idé om att omvandla traditionella simhallar i kommunal drift till moderna centra för idrott, rekreation och folkhälsa. Medley är idag Sveriges ledande aktör i bad- och friskvårdsbranschen. Fler än 20 bad- och friskvårdscenter fördelade på 18 kommuner drivs av Medley. I flertalet fall har vi verksamheten i anläggningar som ägs av kommuner, men Medley driver också verksamhet i egna lokaler. Medley vill inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi vurmar särskilt för att de som saknar tidigare träningserfarenhet ska få rätt start på sin träningsresa hos oss. Vi vill vara det självklara valet i Sverige för en aktiv fritid på land och vatten. Medley kommer att omsätta ca 380 miljoner kronor år 2022. Antalet fast anställda är cirka 250. Med en växande organisation och bred verksamhet ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling hos Medley. Läs gärna mer på www.medley.se

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

Logo

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag