Projektkoordinator till Mölndal

Västra Götalands län Visstid 2024-03-14

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vill du arbeta i en internationell miljö som projektkoordinator? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sök idag då tjänsten ska tillsättas omgående!

Vi söker en projektkoordinator till vårt kundföretag inom infrastruktur i Mölndal. I rollen kommer du arbeta med kundfordringar för hela divisionen inom infrastruktur. Det inkluderar kundkontakt, uppföljning, processutveckling, processdokumentation, kravhantering, utredningar, kredithantering, inkassoärenden, analysarbete, rapportering, koordinering och support. Du kommer även vara involverad i ett förändringsprojekt som företaget påbörjat gällande arbetet med kundfordringar.

Du ingår i ett team som idag består av fem personer och har stort fokus på samarbete och support. De arbetar med ständiga förbättringar av processer och verksamheten. I gruppen samverkar ni med andra enheter och kontaktytor där du kommer bli en given del.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, med start 18/3-2024 fram till 28/2-2025, med chans till förlängning. Du anställs av oss på The Place och arbetar som konsult på vårt kundföretag i Mölndal.

Vem vi tror att du är

För att lyckas och göra succé i rollen, tror vi att du har följande bakgrund:

  • Minst 1 års erfarenhet av arbete inom administration och med kundfordringar
  • Gymnasial utbildning
  • Mycket goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • God förståelse för hur ekonomiska resultat skapas samt intresse för förbättringsarbete
  • Erfarenhet av SAP är meriterande
  • Arbete i förändringsprojekt, som systemförändringar och/eller processförändringar är meriterande

Vi söker dig som tar ett stort eget ansvar, har sinne för detaljer samt är lättlärd och noggrann. Vi tror även att du är en flexibel och serviceinriktad person som tar egna initiativ. Du trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter och är strukturerad och bra på att prioritera samt följa gällande processer. Vidare arbetar du bra självständigt samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga.

Om kundföretaget

Vårt kundföretag är verksamma inom infrastruktur, en division inom en större koncern och är en av världens ledande leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Du blir en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där personlig utveckling är högt prioriterat. Vårt kundföretag erbjuder arbete i en internationell miljö med spännande utmaningar.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: Projektkoordinator, handläggare, infrastruktur, kundfordringar, SAP, Mölndal

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag