Projektkoordinator till myndighet i Stockholm

Stockholms län Tillsvidare 2023-12-30

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Finnes: Långt konsultuppdrag på 80-100% hos expansiv myndighet! Sökes: Stjärna inom administration!

Om rollen och arbetsuppgifter

Till vår kund i Sundbyberg söker vi en erfaren projektkoordinator som kommer att arbeta som kommunikatör, koordinator och administratör i ett program bestående av flera projekt. Du blir en viktig kugge och informationsbärare i programmet och ansvarar för programmets interna kommunikation.

Uppdraget innefattar också att administrera system, dokumenthantering, diarieföring och hålla ordning och reda på programmets dokumentation genom hela programtiden samt stötta programmets olika projekt med att hålla ordning på sin dokumentation. I uppdraget ingår att stötta programledaren med mötesmanagement och annan relevant dokumentation för programmet såsom t.ex. beslutsunderlag, beslutsloggar, beställningar mm. 

I uppdraget ingår också att delta i olika forum och verka både internt och externt. Du blir ansvarig för att självständigt planera dina åtaganden inom ditt ansvarsområde och rapporterar till programledaren. 

Här finns många möjligheter att få ett långt, varierat och utvecklande uppdrag om du är en fena på administration och är kommunikativ och serviceinriktad!

Vi söker dig som har

För att lyckas och göra succé i rollen, tror vi att du har följande bakgrund:

  • Eftergymnasial utbildning inom t ex ekonomi, HR eller administration, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av att ha självständigt arbetat i program eller projekt som stöd/administratör/koordinator
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med MS Office program som Excel, Word och Powerpoint
  • Minst 3 års erfarenhet att kommunicera med interna och externa kontaktytor som t ex beställare, sakägare
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet av offentlig verksamhet, statlig eller kommunal. 
  • Meriterande med kunskap om projektstyrningsmodeller eller projektstyrningsmetodik
  • Meriterande med erfarenhet av en koordiinerande roll som t ex teamledarerfarenhet

Som person vill vi att du är har initiativförmåga och är en god administratör. Vi värdesätter samarbetsförmåga och en stark ådra för kommunikation i tal och text, 

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är ett längre konsultuppdrag på heltid via oss på The Place med start 7 januari 2024 och ett drygt år framåt med goda chanser till förlängning. Du utgår från kontoret i Sundbyberg och arbetar 80-100 %. Säkerhetsprövning krävs med anledning av att du kommer att hantera hemliga uppgifter. Du har i viss mån möjlighet att arbeta från eget kontor, eller på distans.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: projektadministratör, projektkoordinator, projekt, konsultuppdrag

The Place

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag