Redovisningsassistent till Open Infra

Stockholms län Tillsvidare 2023-08-13

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Är du i början av din karriär inom ekonomi och vill utveckla dina praktiska kunskaper i en roll som redovisningsassistent?

Ta chansen att bli en del av Open Infra – ett snabbväxande bolag och en av Sveriges största fiberägare!

Om Open Infra

Open Infra är Sveriges tredje största fibernätsägare och har sedan 2019 etablerat sig utomlands och finns för närvarande också i Tyskland, USA och Storbritannien. Deras affärsmodell är att bygga, äga och förvalta fiberinfrastruktur och bidrar på så sätt till samhällets digitala omställning. De är ett ungt företag med entreprenörsanda. Här verkar du i en miljö av snabba beslutsvägar och kreativt tänkande.

Om rollen och dina arbetsuppgifter

Open Infra expanderar sin ekonomiavdelning och söker nu efter en redovisningsassistent. I rollen som redovisningsassistent får du en viktig roll där du tillsammans med resterande ekonomiteamet är med och utvecklar och bygger upp ekonomiavdelningen på ett innovativt och internationellt företag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Ankomstregistrera fakturor
  • Bankavstämningar
  • Leverantörsreskontra
  • Attestflöden

Därför är du rätt för den här rollen

Vi söker dig som är i början av din karriär inom ekonomi och vill utvecklas inom redovisning. Vi ser gärna att du förstår grunderna i bokföring och att du något års praktisk erfarenhet inom ekonomi. Det spelar ingen roll om du har läst på universitetet eller har lärt dig genom arbetslivserfarenhet – vi ser potentialen i din kunskap och driv. Vi tror på att tänka själv och ta ägarskap i ditt arbete. Vidare tror vi att du trivs i en platt organisation med internationell miljö och att du känner dig bekväm med att tala och skriva på engelska.

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Open Infra
Arbetstider: 8-17:00 med möjlighet till flextid
Plats: På Open Infras huvudkontor i Solna, Frösundavik.
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Vad erbjuder Open Infra?

På Open Infra råder en avslappnad och lättsam atmosfär. Vi har hundar på kontoret och spelar musik i bakgrunden – trivsel är viktigt för oss. Vi är inte rädda för att vara oss själva och uppmuntrar till öppenhet och spontanitet. Som en del av vårt team får du också möjlighet att vara med på våra spontana after work-event och aktiviteter. Vi värdesätter balans mellan arbete och fritid och erbjuder kollektivavtal, friskvårdsbidrag på 5000 kr och 28 semesterdagar.

Så om du är redo att vara med och bygga framtidens digitala infrastruktur, då är Open Infra rätt plats för dig. Skicka in ditt CV och ett personligt brev som berättar varför du är rätt person för jobbet. Vi går igenom urval löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig och få möjligheten att lära känna dig bättre!

Logo

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag