Redovisningsekonom till globalt företag i Solna

Stockholms län Visstid 2023-10-22

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

På uppdrag av vår kund söker vi en redovisningsekonom som har intresse för controlling. Detta konsultuppdrag är på heltid med start oktober och förväntas pågå till och med april 2024 med mycket goda chanser till förlängning/fast anställning hos kundföretaget. I rollen finns det möjlighet att till viss del arbeta på distans. Vår kunds fräscha och moderna huvudkontor är placerat i Solna, nära både shopping, gym och restauranger i Mall of Scandinavia men även Råstasjön och Lötsjön som är mysiga att promenera runt på hösten.

Om uppdraget:

Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du förutom sedvanliga arbetsuppgifter som redovisningsekonom stödja och bistå i företagets olika affärsprocesser och vara delaktig i utvecklingen av nya metoder, förfaranden och verktyg.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att arbeta med:

  • Bokföring
  • Momsredovisning
  • Skattedeklaration
  • Kontoutdrag och avstämningar
  • Budget och prognosarbete

Vi söker dig som

Vi söker dig som är utbildad inom redovisning och som har ett par års erfarenhet av redovisningsarbete. Du är noggrann och nyfiken på förbättringsåtgärder och att lösa problem som uppstår.

Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Om företaget 

Vår kund är ett globalt teknikföretag med fokus på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. Företaget har funnits i Sverige sedan 1893 och har idag strax över 4000 medarbetare på ett 40-tal orter. Här får du möjlighet att arbeta på ett stort bolag i tillväxt, som dessutom är en uppskattad uppdragsgivare för flera av våra nuvarande konsulter.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag