Redovisningsekonom till bilbranschen!

Stockholms län Tillsvidare 2023-07-28

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Ta steget in i en spännande framtid tillsammans med vår kund som är ledande inom biluthyrning. Vi söker en driven och erfaren redovisningsekonom!

Om bolaget

Vår kund är specialiserade på kortsiktig car-sharing, där de erbjuder biluthyrning från 1 månad upp till 1 år. Med ett ungt och engagerat team bestående av 25 medarbetare tar de mobilitet till nya höjder. Bolaget är ett spännande start-up-företag med en platt organisation där idéer välkomnas och utveckling står i fokus. De har en stark grund att stå på och delar samma värderingar som ett av de mest framstående bilföretagen i världen.

Om rollen

Vi söker nu en självständig och duktig redovisningsekonom som kan ta ansvar för hela redovisningsprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera allt från bokföring och avstämningar till hantering av kund- och leverantörsreskontra. Vi behöver någon med minst 5 års erfarenhet av redovisning och gärna med bakgrund från en redovisningsbyrå, då det ger en djupare förståelse för våra behov. Det är viktigt att du är komfortabel med att arbeta självständigt och har erfarenhet av att leda bokslutsprocessen.

Detta är en heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja hos vår kund så snart som möjligt. Du blir under de första 6 månaderna anställd som konsult hos oss på The Place, med ambitionen att därefter gå över i anställning hos kunden med kontor i Sundbyberg.

Vem vi letar efter?

Vi söker en prestigelös och nyfiken person som älskar att ta sig an utmaningar. Du trivs i miljöer där det är högt tempo och tar eget ansvar. I rollen kommer du vara en del av deras Finance team och det blir viktigt att du har en stark team-känsla och är en lagspelare.

Vad kan vi erbjuda?

Detta är en heltidstjänst med flexibla arbetstider och med möjlighet att jobba både på kontoret och hemifrån. Vi ser till att du har en bra balans mellan arbete och fritid. Andra fördelar är fri parkering, tillgång till gym i lokalen samt aktivitetsrum med exempelvis pingisbord.

Så ta chansen att bli en del av vår kunds spännande och innovativa verksamhet.

Skicka in ditt CV och ett personligt brev som berättar varför du är rätt person för jobbet. Vi går igenom urval löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig och få möjligheten att lära känna dig bättre!

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra, du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

The Place

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag